Džonson odobrio: Britanci objavljuju kontroverzni izveštaj o mešanju Rusa u njihovu politiku

Ne očekuje se da će ovaj izveštaj izaći u javnost pre januara

  • 2
Boris Džonson Foto: Tanjug/AP

Britanski premijer Boris Džonson odobrio je da se objavi kontroverzni izveštaj o navodnom ruskom mešanju u politiku Britanije, objavio je danas "Independent".

Džonson se našao na udaru kritika zbog blokiranja izveštaja Odbora za obaveštajna pitanja i bezbednost uoči opštih izbora, a šef tog odbora Dominik Griv je ovu odluku premijera nazvao "zapanjujućom".

- Ako je on to uradio sada, mogao je to da učini i pre raspisivanja izbora - rekao je za "Independent" Griv, koji je izgubio mesto u parlamentu.

Britanski list napominje da ovaj izveštaj ne može da bude objavljen pre imenovanja novog Odbora za obaveštajna pitanja i bezbednost i da se ne očekuje da će izaći u javnost pre januara.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gorčin

    16. decembar 2019 | 14:29

    Ako je istina to što zapad lupeta, skidam kapu rusima.Oni su svemogući i prisutni na svakom mestu, u svakom trenutku, i kontrolišu svet 🤭😂😂😂.

  • Realno

    16. decembar 2019 | 14:04

    Mi smo jedina nezavisna zemlja i dobro je samo kad se nama niko ne moze da se mesa u politiku, a pinajmanje Rusija! Nista nam ne mogu amerikanci koji preko britanaca pumpaju ovakve priče da bi uplasili nas srbe.. necete nas posvadjatisa rusima koji se ne mesaju u nasu politiku i koji nas nikad ne bi izdalu dok ne rese pitanje Krima a ni posle dok ne rese pitanje Donbasa, a ni posle nas nece izdati ako budenu njihovom interesu! Zivela Srbija!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA