Uhvatila je nostalgija: Hilari čestitala Božić uz fotografiju iz Bele kuće, po ko zna koji put

Bivša prva dama i Trampov protivkandidat na izborima 2016. godine i dalje sanja da gospodari u Beloj kući

  • 9

Hilari Klinton, bivša prva dama SAD i predsednički kandidat na izborima 2016. godine, podsvesno izgleda i dalje želi da ponovo gospodari u Beloj kući. U prilog tome govori božićna čestitka koju je objavila na svom Tviter profilu.

Hilari je naime, na Badnje veče objavila fotografiju na kojoj su ona i njen suprug Bil Klinton zagrljeni ispred jelke u Beloj kući.

"Srećan Božić svima i laku noć", napisala je Klintonova u objavi.

Fotografija na kojoj Klintonovi srećni poziraju kraj novogodišnjih ukrasa nastala je 2000. godine.

Ovo inače nije prvi put da Hilari objavljuje fotografije iz Bele kuće. Pre samo nekoliko dana, Hilari je svojim pratiocima čestitala Hanuku, takođe objavljujući fotografiju nastalu u godinama kada je njen suprug bio na čelu Sjedinjenih Američkih Država.

Prošle godine Klintonova je takođe čestitala Amerikancima Božić fotografijom iz Bele kuće na kojoj se vidi kako Bil Klinton hita u zagrljaj devojke za koju se pretpostavlja da je njihova ćerka Čelsi.

Samo pet dana kasnije, za Novu godinu, Hilari je objavila fotografiju koja je nastala u novembru 1996., u noći kada je Klinton reizabran.

Njena ovogodišnja božićna objava izazvala je buru na Tviteru, a korisnici su je upitali da li je više praznično ili nostalgično raspoložena.

"Pošto već ne možeš da imaš ovogodišnju božićnu fotku iz Bele kuće, jedino što možeš da uradiš jeste da narod podsetiš na proces impičmenta protiv svog supruga", pisalo je, između ostalog, u komentarima.

(I. N.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jaca

    25. decembar 2019 | 17:42

    Zlobnjača matora! Osim povratka u Belu kuću, ima ona još mnogo neispunjenih želja- još neko bombardovanje, uništenje Rusije, još ubistava da bi se radovala kao kad je ubijen Gadafi.. Ova žena je oličenje zla.

  • QQQ

    25. decembar 2019 | 15:26

    Sparuškana babetina.

  • Pero Atropin

    25. decembar 2019 | 15:28

    Želja će te bit:) Zamisli ovu sa prstom na crveno dugme??!!??! Long Live Donald Tramp!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA