Ubio se bivši muž norveške princeze: Kevina Spejsija tužio za seksualno uznemiravanje

Norveški kralj i kraljica oglasili su se saopštenjem u kom su naveli da je Ben "godinama bio važan deo njihove porodice"

  • 1
Princess Martha Louise and Ari Behn Foto: Wikipedia/Frankie Fouganthin

Ari Ben, bivši suprug norveške princeze i čovek koji je optužio čuvenog glumca Kevina Spejsija za seksualno uznemiravanje, izvršio je samoubistvo, saopštio je njegov portparol.

Ben, autor nekoliko romana i pozorišnih predstava, oženio se 2002. godine norveškom princezom Martom Luiz. U braku su dobili tri ćerke, rastali su se 2016. godine, a iduće su se i zvanično razveli.

Norveški kralj i kraljica oglasili su se saopštenjem u kom su naveli da je Ben "godinama bio važan deo njihove porodice".

Princess Martha Louise and Ari Behn Marta i Ari u braku dobili tri ćerke Foto: Wikipedia/Frankie Fouganthin

U vreme venčanja, na Bena koji je rođen u Danskoj gledalo se kao na kontroverznog partnera princeze, jedine ćerke i najstarijeg deteta kralja Haralda i kraljice Sonje.

Bena je sa princezom upoznala njegova majka koja je bila fizioterapeut Marte Luiz.

Ari Ben će ostati upamćen i po tome što je krajem 2017. godine, u razgovoru za norvešku radio stanicu P4, izjavio kako je sedeo sa Kevinom Spejsijem i kako su prijatno razgovarali da bi mu Spejsi nakon pet minuta rekao: „Izađimo napolje i zapalimo cigaretu“. Potom je, kako je rekao Ari, Spejci navodno zavukao ruku ispod stola i „uhvatio me za ja*a“.

Ben je tada rekao Spejsiju „možda kasnije“ i tako se izvukao iz neprijatne situacije, dodajući kako je tada bio mlađi, nije bio sed i očigledno da se sviđao Spejsiju.

(I. N.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA