≫ 

Srbin divljao u Austriji, jurio 118 km na sat, na zadnjem sedištu bila beba bez pojasa

Policija nije mogla da veruje svojim očima kada je ugledala bebu na zadnjem sedištu

  • 80

Austrijska policija je tokom saobraćajne kontrole u petak popodne u zaustavila Srbina, koji je automobilom jurio čak 118 km/h. Srpski državljanin ne samo da je vozio duplo brže od dozvoljene brzine, već je sa njim u kolima bila i osmomesečna beba, koja nije bila vezana.

Policija je zaustavila Srbina oko 13:10 sati u predgrađu Salcburga, a prema pisanju austrijske štampe, vozač je išao čak 118 km/h, iako je dozvoljena brzina 50 km/h, preneo je Kronen cajtung.

Pored toga što je jurio velikom brzinom, policija nije mogla da veruje svojim očima kada je na zadnjem sedištu automobila videla osmomesečnu bebu.

Kako pišu mediji, beba je sedela u autosedištu, ali nije bila vezana. Pored toga, autosedište nije bilo ni fiksirano kaišem, zbog čega je Srbin vozeći velikom brzinom rizikovao da dođe do povrede bebe.

Vozač je na licu mesta dao dozvolu, ali austrijski mediji ne navode šta je dalje bilo sa njim.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lokalac

    29. decembar 2019 | 11:19

    Klasicna stoka iz inostranstva, cast izuzetcima. Kad dodju ovde ponasaju se kao kauboji u indijanskom selu. Voze bahato, parkiraju gde hoce, a gore i nemaju auto vec ga iznajme da se ovde ku**e kako su gore uspesni. Pre neki dan kod nas lik parkirao U RASKRSNICI i blokirao dve ulice u centru grada da ode po hanburger.

  • Np

    29. decembar 2019 | 12:19

    Pa evo šta rade sad po gradu došli na odmor u Srbiju ,a ponašaju se kao huligani okrecu se na sred ulice,divljanju kao da mi ne znamo šta su dobra kola kao da hleba nemamo da jedemo

  • Deutschland fahrer

    29. decembar 2019 | 12:27

    Sta ce mu biti hm... Covek krenuo iz CG kamionom za Nemacku.( Prva tura nikada nigde nije vozio.Dvoje dece na fax...sta ce covek,aj u kamion). Krenuo petak,subota popodne usao u Nemacku,stao na pauzu.Nedelja ujutru krenuo...Kaze,vidim ja nigde kamiona,mislim se nedelja slabo saobracaja i gas.Posle nekog vremena BAG ispred njega...Kaze covek,vidi budale obidje me kombi jos uspori,ja levi migavac i gas...On opet,nesto blinka crveno,ja nista opet levi migavac i gas.Treci put kad su me obisli popalili sve sto imaju,izbacili ruke kroz prozore i ja za njima na parking...Coveka da vode kod psihijatra zato sto vozi kamion nedeljom u zabrani.A tek sto obilazi BAG.Oni to jos nisu videli,doziveli.Doveli prevodioca,jedva se covek spasao psihijatra ali 2 soma kazna. A vi komentarisete ovakve budale.To da je u Srbiji uradio bilo bi ok...Samo treba ukapirati da smo mi tu gde jesmo zbog nas samih a ne zbog nekog drugog.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA