• 0

Misteriozni nestanak Srpkinje u Kanadi: Slađani se izgubio svaki trag, prijatelji zabrinuti

Slađana je nestala krajem decembra, poslednji put je viđena u centru Jelounajfa

  • 0

Srpkinja Slađana Petrović (60), koja već 20 godina živi i radi u gradiću Jelounajf na severu Kanade, misteriozno je nestala 26. decembra.

Slađana je, prema rečima njenih prijatelja poslednji put viđena 26. decembra u jutarnjim časovima samom centru grada. Tada joj se iznenada izgubio svaki trag.

Ona je nestala samo dan nakon što se nije pojavila kod lekara u Jelounajfu, gde je trebalo da primi terapiju za depresiju.

Zvanična potraga počela je 27. decembra, a njeni prijatelji organizovali su konferenciju i apelovali na građane da im pomognu da je pronađu.

- Svrha ove konferencije za novinare je da se ukaže da je naša prijateljica Slađana nestala i da se o njoj ništa nije čulo od "Dana boksa" u tom gradu. Ovo je veoma neobično ponašanje za nju i veoma se brinemo. Apelujemo na sve koji nešto znaju o njoj da se jave. Želimo da znamo da li je možda neko video u vreme Božićnih praznika - rekao je njen prijatelj.

Slađana Petrović je opisana kao belkinja, visine 170 centimetara, težine oko 117 kilograma, krupnije građe, braon kose i plavih očiju.

Prijateljica Lidija Trailović kaže da je veoma zabrinuta za Slađanu.

- Samo se nadam da je živa. Strahujem da je oteta, da ju je neko prevario - rekla je Trailovićeva.

Prijatelji su rekli da je Slađana živela sama u centru grada.

- Potiče iz Srbije, a srpski joj je maternji jezik, iako govori engleski. Veoma je tiha i povučena - rečeno je na konferenciji za medije.

Naveli su da nije imala mnogo poznanika, ali da je imala krug veoma dobrih i odanih prijatelja.

- Ima prijatelje koji zaista brinu za nju. Voleli bismo da naglasimo da Slađana nikome neće nauditi niti učiniti pogrešno. Ona ima prepisanu terapiju i brinemo da li je na vreme uzela lekove - rekla je njena prijateljica Elizabeta Alaga.

Slađana, kako ističu, ne koristi mobilni telefon, ali zna brojeve svih njenih prijatelja. Međutim, nikom se nije javila.

Prijatelji su rekli da je Slađana već jednom nestala kada je bila bolesna i da je tada u gradu Edmontonu nestala na nekoliko dana.

(Telegraf.rs / CBS news)

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima