Nevreme u Grčkoj i Albaniji: Otkazani letovi i brodske linije, spasioci tragali za veslačem

Veslač je naime nestao na području Artemisa, ali je srećom uočen iz helikoptera i spasen. Snimak njegovog spasavanja obišao je društvene mreže

  • 0

Zbog loših vremenskih u primorskim balkanskim zemljama, došlo je do otkazivanja avionskih letova i brodskih linija. U Grčkoj je veoma hladno, a potraga za veslačem koji je nestao na moru se, srećom, završila uspešno.

Veslač je naime nestao na području Artemisa, ali je srećom uočen iz helikoptera i spasen. Snimak njegovog spasavanja obišao je društvene mreže.

Uprkos upozorenjima na nevreme i veoma snažnom vetru on je izašao na more, a ubzo potom i upao u vodu, ranije je navela obalska straža.

Avion koji je leteo ka grčkom ostrvu Samos morao je da vrati na solunski aerodrom "Makedonija", zbog lošeg vremena. U

Pilot je posle 40 minuta leta zatražio dozvoolu da se vrati u Solun iz bezbednosnih razloga, prenela je agencija ANA. U Grčkoj ima i snega.

Zbog uzburkanog mora i jakih vetrova blizu obala južne Italije otkazana su dva polaska feribota na liniji Bari-Drač, saopšteno je iz italijanske luke.

Polasci iz Albanije prema Italiji su zbog toga obustavljeni dok se ne poboljšaju vremenski uslovi, prenosi agencija ATA.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA