≫ 

Kraljica očajna zbog odluke Harija i Megan: "Ona ga je sludela, potpuno se promenio"

Izvori iz Bakinghemske palate tvrde da su princ Čarls i Vilijam besni zbog Harijeve odluke

  • 26
Kraljica Elizabeta,Hari i Megan, Britain Royals Prince Harry Foto: Tanjug/AP

Izvor iz Bakinghemske palate kažu da je odluka princa Harija i Megan Markl da se povuku kao stariji članovi kraljevske porodice i postanu finansijski nezavisni veoma pogodila kraljicu.

Hari i Megan o ovoj odluci nisu razgovarali sa članovima kraljevske porodice, te se ovo tumači kao "objava rata porodici".

Kraljica je veoma potresena zbog svega što se događa, a navodno je i besna jer smatra da njen unuk i njegova supruga nisu razmišljali o tome kako ovim potezom mogu da naruše ugled porodice.

Minđuše Megan Markl Megan potpuno zaludela Harija Foto: Profimedia/Benjamin Wareing / Alamy

Kako navodi isti izvor prinčevi Čarls i Vilijam su besni, a dvorjani prosto ne mogu da veruju šta se događa.

Drugi izvor kaže da da se princ Hari potpuno promenio otkako je upoznao Megan i veruje se da je upravo ona ta koja je inicirala da se Hari distancira od svoje porodice. Isti izvor navodi i da Hari nije u dobrim odnosima sa bratom Vilijamom, ali da su odnosi narušeni još pre nego što je Hari upoznao Megan, te da je njihova veza samo dodatno pogoršala situaciju.

Hari se, prema rečima izvora, potpuno povukao i sve manje vremena je provodio sa starim prijateljima, a nakon venčanja više "ne liči na sebe".

- Hari i Megan nisu provodili vreme sa Vilijamom i Kejt, a ni prinčevske supruge se uopšte ne slažu dobro. Njihove razlike u mišljenjima dodatno su unele razdor u ovaj odnos. Vilijam i Kejt su mnogo više formalni i lakše im je da prate kraljevski protokol, dok su Megan i Hari opušteni i jednostavno nemaju ništa zajedničko - kaže izvor.

Kraljica Elizabeta,Hari i Megan, Britain Royals Prince Harry Draga, mislim da smo sad baš naljutili baku Foto: Tanjug/AP

On dodaje da Hariju niko ne zamera što pokušava da zaštiti svoju suprugu koju su "britanski mediji čerečili".

- Hari je obožava i želi da ona bude srećna i bezbedna i da ne pati kao što je patila njegova majka Dajana, ali sada se čini da se Hari druži samo sa prijateljima Megan Markl, sa holivudskim zvezdama, poput Klunija. Deluje kao da je Megan potpuno preuzela kontrolu nad njihovim životom - navodi izvor.

Veruje se da će se Hari i Megan preseliti u Los Anđeles i to samo zbog toga što Megan to tako želi.

- Ona zaista želi da živi u Kaliforniji. Tamo joj živi majka, tamo je odrasla. Ona voli način života tamo i to što bi imala više privatnosti. Već je za savet o preseljenju pitala svoje bliske prijatelje, Opru i Klunijeve, a navodno su i oni ohrabrivali Harija da okrene leđa porodici - navodi, pak, treći izvor.

Video: Da li je Megan Markl trebalo da bude deo kraljevske porodice?

(I. N.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • coach

    9. januar 2020 | 09:57

    Sto bi rekli stari ljudi ne uzimaj nikad jedinicu za zenu, ovako ces proci :)

  • Ana

    9. januar 2020 | 11:17

    Meni je ova odluka potpuno jasna. Oni nisu naslednici i zasto bi ceo zivot robijali dvorskim protokolima kada mogu da zive u Americi i uzivaju. Imaju pare, imaju ugled, imaju dete. Ona ostavlja tek rodjeno dete da bi isla na cajanku u Afriku da se sastaje sa nekim nebitnim ljudima. Bravo za njih!!

  • Cale

    9. januar 2020 | 09:29

    Zna mala posao...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA