• 1

Kraljevska porodica sastaje se u ponedeljak, prvi put nakon radikalne odluke Harija i Megan

Očekuje se da Megan, vojvotkinja od Saseksa, sastanku prisustvuje putem video poziva iz Kanade

  • 1

Britanska kraljevska porodica sastaće se u ponedeljak kako bi razmotrila dalju budućnost vojvode i vojvotkinje od Saseksa, nakon što je par objavio ove nedelje da će se povući sa dužnosti "viših" članova kraljevske porodice i postati finansijski nezavisan, prenosi CNN.

Kraljica Elizabeta II, princ Čarls, prince Vilijam i princ Hari prisustvovaće sastanku na Sandringam imanju, kaže izvor ovog medija. Očekuje se da Megan, vojvotkinja od Saseksa, sastanku prisustvuje putem video poziva iz Kanade, gde se trenutno nalazi.

Kraljica Elizabeta,Hari i Megan, Britain Royals Prince Harry

Hari i Megan Foto: Tanjug/AP

Nakon vesti o njihovom povlačenju čitav niz sastanaka i konsultacija održao se proteklih dana. Porodica mora da razmotri brojne opcije, jer svaka promena u životu i radu člana kraljevske porodice zahteva kompleksna i temeljita razmatrenja. Kraljica želi da se sve ovo obavi u miru.

Ovo će biti prvi put da se viši članovi kraljevske porodice sastanu nakon što su Hari i Megan javno objavili svoju želju - uprkos protivljenju kraljice - kako žele da se povuku sa svojih kraljevskih dužnosti, te da vreme provede između Britanije i Severne Amerike.

Otada se Megan vratila u Kanadu, gde je par proveo protekle nedelje na zimskom odmoru, a gde je i bila ostavila svog sina. Još uvek se ne zna da li će se Megan vratiti u Ujedinjeno kraljevstvo nakon boravka u Kanadi.

(Telegraf.rs/CNN)

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima