≫ 

Prva izjava princa Vilijama posle Megzita: "Ceo život sam podržavao brata, štitio ga. Više ne mogu"

- Mi smo sada dva odvojena sveta. Tužan sam zbog toga - rekao je Vilijam

  • 13

- Ceo život sam podržavao brata, ali više ne mogu - rekao je princ Vilijam u prvoj izjavi nakon što su princ Hari i njegova supruga Megan odlučili da se odreknu svih kraljevskih dužnosti i time zaprepastili britanski dvor.

Vojvoda od Kembridža je rekao da je tužan zbog odluke princa Harija da se odvoji od kraljevske porodice i što kraljevska porodica "više nije tim", piše "Sandej tajms".

- Ceo život sam podržavao brata i štitio sam ga, ali više ne mogu. Mi smo sada dva odvojena sveta. Tužan sam zbog toga. I sve što možemo da uradimo, sve što ja mogu da uradim, to je da ih podržimo i da se nadamo će doći dan kada ćemo ponovo misliti isto. Želim da svi budemo u jednom timu - rekao je Vilijam jednom prijatelju.

kraljevsko venčanje, princ hari, princ vilijam Princ Hari i princ Vilijam/ Foto: Tanjug/AP

Britanska kraljevska porodica sastaće se u ponedeljak da bi razmotrila dalju budućnost vojvode i vojvotkinje od Saseksa, nakon što je par objavio ove nedelje da će se povući sa dužnosti "viših" članova kraljevske porodice i postati finansijski nezavisan, piše britanski list.

"Sandej tajms" prenosi taksativno i "dnevni red" sastanka i pitanja koja će biti otvorena: koje će zvanične dužnosti obavljati Hari i Megan u Britaniji i inostranstvu u ime kraljevske porodice i vlade, kakve titule će imati, koliko će novca dobiti od kraljice i princa od Velsa nakon što proglase "finansijsku nezavisnost", kao i kakve komercijalne poslove par može da radi.

Video: Da li je Megan Markl trebalo da bude deo kraljevske porodice?

(Telegraf.rs/ Sunday times)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kaja

    12. januar 2020 | 08:46

    Da su mojoj majci to ucinili sto su ucinili ja bih davno otisla odatle, glavom bez obzira. A tebe treba da bude sramota sto si se odrekao brata koji je konacno posle toliko godina rekao ne parama i porodici koja je zla. Ocigledno ni ti nisi nista drugaciji. Verovatno i ti imas neku Kamilu pa ti je dobro pored babe. Grozna nacija.

  • VRS

    12. januar 2020 | 08:36

    Ova kraljevska porodica je najveceece zlo na svjetu! Ako se neko ne slaze sa mnom neka procita knjigu "Komitet 300" od dr Dzona Kolmana i sve ce mu biti jasno.

  • Heroji

    12. januar 2020 | 06:07

    Svaka cast hrabrom mladom paru. Umesto da im se oda priznanje jer zele da se osamostale, Britanija ih napada jer su se drznili da zive svoj zivot. Kakav grozan narod!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA