• 0

Manekenka preživela dramu: Lopovi joj držali nož pod vratom, molila ih da ne povrede dementnu baku

Prislonili su mi nož uz vrat, kao i šrafcigere blizu očiju. Bacili su izbeljivač na mene i pitali me gde držim novac i nakit, kazala je Iv Rajan

  • 0

Manekenka Iv Rajan (24) imala je stravično iskustvo, pošto joj je šest lopova upalo u dom u Dablinu i tom prilikom joj ukrali novac i nakit.

Drama je, kako prenose "Dejli mejl", trajala oko 20 sati, a pretpostavlja se da su je lopovi sa balaklavama na licima zgabrili, pretili nožem i šrafcigerom, zaključali je u kupatilo i napravili premetačinu u kući.

- Popela sam se uz stepenice i zatekla šest osoba. Prislonili su mi nož uz vrat, kao i šrafcigere blizu očiju. Bacili su izbeljivač na mene i pitali me gde držim novac i nakit. Nikada se u životu nisam toliko uplašila - rekla je Rajan za britanski "San".

Takođe, ona je molila napadače da ne povrede njenu baku koja pati od demencije i koja je takođe bila u kući u trenutku napada.

Htela da napravi rupu u zidu

Objašnjavući šta sve dogodilo, Rajan je rekla da su je lopovi zaključali u malo kupatilo koje nema prozor, i otkrila da je pokušala da dozove pomoć tako što je maskarom ispisala poruku koju je gurnula ispod vrata baki u kojoj joj je objasnila da pozove policiju. Kako kaže, toliko je bilo očajna da je u jednom trenutku razmišljala da pobegne tako što bi napravila rupu u zidu.

Alarm je konačno aktivirala Ivina tetka pošto je čula krike manekenke. Komšija je pomogao da se razbiju vrata, ali lopovi su već bili pobegli.

Zahvalna što joj nisu povredili baku

Govoreći o akciji spasavanja, rekla je da joj je to bio "najbolji trenutak u životu".

- Toliko sam zahvalno što nisu povredili moju baku i pse - istakla je ona.

Međutim, ona navodi da su lopovi provalili u njenu kuću uprkos činjenici da je imanje opremljeno velikim brojem kamera. Policija je apelovala na javnost da, ukoliko su primetili nešto čudno 9. janura u periodu između 18 i 20 sati na putu između Baldojla i Portmarnoka, da obaveste organe reda.

Video: Kontroverzna Dejana Živković se ne pojavljuje u javnosti, a evo i zašto

(M. Lj.)

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima