Srpski kamiondžija umalo stradao u Bavarskoj: Nemac mu se zakucao u prikolicu dok je stajao na putu

Državljanin Srbije hitno je transportovan u bolnicu

  • 0

Državljanin Srbije (41) je povređen, a nemački državljanin (72) je stradao u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se jutros oko 11 sati dogodila na autoputu u Nemačkoj, nedaleko od grada Degendorf u Bavarskoj.

Do nesreće je došlo kada je nemački državljanin, iz još neutvrđenih razloga, svojim mercedesom zakucao u prikolicu šlepera kojim je upravljao Srbin.

Kako su naveli očevici, stariji muškarac se kretao levom trakom autoputa, brzinom oko 60 kilometara na čas, pošto je bila gužva. U jednom trenutku, iz još neutvrđenih razloga, naglo je skrenuo u srednju traku i direktno udario u prikolicu šlepera koji je stajao u koloni.

Od siline udarca vozač mercedesa je preminuo na licu mesta, dok je srpski državljanin sa lakšim povredama transportovan u najbližu bolnicu. Saobraćaj je na ovom delu puta bio obustavljen više od tri sata, pošto je kamion morao da bude uklonjen, jer nakon udesa više nije bio u voznom stanju.

(I. N.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA