Pala kriminalna grupa u Italiji, među njima i naš državljanin: Srbin uhapšen zbog trgovine drogom

Policija je u akciji zaplenila 2,6 kilograma hašiša, 300 grama marihuane, 10 grama kokaina, 28 tableta oksikontina i devet pilula zolpidema

  • 2

Italijanska policija u Breši uhapsila je pet osoba, među kojima je 30-godišnji državljanin Srbije B. I., zbog sumnje da su dilovali drogu u tom gradu.

Među uhapšenima su i Makedonac, i trojica Italijana, a terete su da trgovali hašišom, marihuanom i kokainom, navode italijanski mediji.

Istraga je, navodi se, počela u novembru 2018. godine, kada je španska policija u Malagi presrela paket sa 16 kilograma marihune, koji je trebalo da stigne u Brešu.

Policija je istragom uspela da identifikuje članove kriminalne grupe, koji su otišli u Malagu, kako bi drogu poslali. Takođe, utvrđeno je da je otkriven još jedan paket od osam kilograma marihuane, a pretpostavlja se da su ga uspešno prošvercovali isti počinioci.

Italijanski mediji navode da su 30-godišnji državljanin Srbije i 25-godišnji žitelj Breše organizovali trgovinu drogom koja je zatim dolazila do dvojice muškaraca, takođe stanovnika tog grada. Oni su zatim prodavali narkotike u jednom stanu.

Policija je u akciji zaplenila 2,6 kilograma hašiša, 300 grama marihuane, 10 grama kokaina, 28 tableta oksikontina i devet pilula zolpidema.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Сима

    15. januar 2020 | 14:32

    Држављанин Србије, а име му је?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA