≫ 

Pucnjava u tržnom centru u Atlanti: Policija se ne oglašava, a snimci posetilaca potvrđuju napad

Ostalo je nejasno da li ima povređenih u pucnjavi

  • 0
Kalifornija, pucnjava, trzni centar

Foto: Tanjug/AP

Više pucnjeva iz vatrenog oružja uzrokovalo je pravi stampedo ljudi u tržnom centru Lenoks skver u Atlanti u američkoj državi Džordžija. Policija je odmah izašla na lice mesta na dojavu da je u pucnjavu umešan i policajac.

Ali, izvodi iz policije Atlante navode da "nijedan policajac nije povređen". Ostalo je i nejasno da li ima povređenih u pucnjavi. Jedna žena je rekla da je bila u tržnom centru kada su se začuli pucnjevi u blizini jednog kafea, a kako ona tvrdi, čula je i pucnjeve u blizini parkinga tržnog centra, prenosi WSB-TV 2.

 

Nekoliko snimaka sa društvenih mreža sa lica mesta pokazuje ljude koji trče ka izlazu. Na snimcima se vidi i prisustvo velikog broja policijaca, a vide se i brojni policajci koji tekl pristižu.

 

Istražni biro Džordžije je policija pozvala da im asistira u akciji, ali nikakvih detalja o tome više nema.

 

 

Istovremeno, još jedan incident sa pucnjavom desio se u Oklahoma Sitiju u Oklahomi, u subotu uveče kada je, prema izvorima iz lokalne policije, jedna osoba zadobila lakše povrede od rikošeta, dok je osumnjičeni za pucnjavu pobegao.

(Telegraf.rs / Izvor: Sputnik)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA