• 36

"Sav ološ je ovde, mi smo igralište srpskih kriminalaca": Ovako Grci vide brutalno ubistvo u Atini

Da li je Grčka stvarno postala "raj za globalni kriminal"?

 • 36

Daleko od dometa srpskih, crnogorskih, albanskih i drugih policajaca matičnih zemalja, na toplom mediteranu i to u Evropskoj uniji - utočište traže mafijaši optuženi za najgnusnije zločine. Ali, kako je mala bara puna krokodila - slede i krvavi obračuni.

Tako zapravo izgleda Grčka u očima mnogih čitalaca lokalnih portala, a nakon večerašnjeg brutalnog smaknuća Stevana Stamatovića (43) i Igora Dedovića (43), isplivali su mnogi, slični komentari ispod pisanja grčih medija.

- Ovo područje je igralište ruskih, srpskih i arapskih kriminalaca. U poslednjih 5-6 godina sve je više obračuna. Ako ih ne deportuju što pre, južna predgrađa će postati Bejrut! - rezigniran je jedan od čitalaca.

Stamatović Stevan Igor Dedović, pucnjava ubistvo Atina

Restoran u kom su ubijeni Škaljarci Printskin: Youtube/OneTV

Za sve one koji misle da su obale ove zemlje mirne van sezone, jedan komentar stiže kao šamar: "I Grčka je prepuna s*anja".

A da su gorespomenuti Rusi, Srbi, Arapi...  glavni negativci u mafijaškom svetu pokazuje sledeći komentar: "A mi baš mislili da su Šveđani!"

- Naša zemlja je puna stranaca koji je smatraju odličnom za kriminal, paušalne beneficije, ilegalnu imigraciju. U isto vreme, Grci odlaze iz zemlje zbog ovakvog divljaštva, nepravednog oporezivanja, bednih plata i penzija - ljutit je jedan čitalac.

Neki su zaista ogorčeni.

- Sav ološ planete Zemlje se okupio ovde i niko ništa ne radi. Ali, nema veze sve dok Grke ne nazivaju rasistima i fašistima. E, kako se zavaravamo - glasi još jedan od komentara.

Da je zemlja postala "raj za globalni kriminal", svedoči još jedan čitalac.

A kako izgleda život "običnog" Grka u ovakvom svetu koji nisu želeli...

- Odete u tavernu s porodicom i rizikujete život! Pa, ni u Meksiku ni u Kolumbiji nema ovoga. Zar deca da gledaju kako im ubijaju roditelje?!" - napisao je neko...

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

 • Tina

  Eto sta srpski migranti rade. Ovi sa Bliskog Istoka su sveci u poredjenju sa nasima vani.

 • Sale mutavi

  Grci ne turpijajte. Imate vise Arapa, nego Liban.

 • aca

  sad su Srbi...

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima