≫ 

Prve fotografije ubica škaljaraca iz Atine: Kamere snimile 4 muškarca kako istrčavaju iz restorana

Sa lica mesta odvezli su se džipom

  • 4
Ubice škaraljaraca, škaljarci, stevan stamatović, ivan dedović

Foto: Printscreen/Twitter

Grčki mediji objavili su prve fotografije ubica škaljaraca Stevana Stamatovića i Igora Dedovića, koji su ubijeni pre nekoliko dana u Atini.

Grčki mediji navode da se na fotografijama vide muškarci, njih četvorica, u crnim jaknama i maskirnim pantalonama kako idu ka restoranu u kom su sedele žrtve. Takođe, vidi se i kako isti muškarci istrčavaju posle nekoliko minuta iz restorana.

Kako se navodi, četvorica napadača u pre zločina dobro osmotrila teren. Naime, pola sata pre pucnjave, jedan od njih je bio na mestu zločina kako bi utvrdio gde su tačno Stamatović i Dedović.

Podsećanja radi, u nedelju popodne, nešto posle 18 sati, u atinski restoran ušetala su četiri napadača. Prišli su stolu za kojim su sedeli Igor Dedović, jedan od vođa škaljarskog klana, i Stevan Stamatović, prvi čovek zagoračke grupe, sa suprugama i decom i otvorili vatru.

 

Sa više desetina hitaca usmrtili su crnogorske kriminalce, a u pucnjavi je ranjena i supruga jednog od njih. Žene su kasnije ispričale da ne znaju ništa o poslovima svih muževa, da su u Grčku stigle turistički, a jedna od njih kazala je da zna da joj je muž traženi kriminalac.

Grčka policija saopštila je da su u pucnjavi učestvovale najmanje četiri osobe koje su se sa lica mesta odvezle džipom. Snimile su ih nadzorne kamere.

Grčka policija istražuje da li incident koji se dogodio u nedelju u Atini, kada su uhapšena tri naoružana Srbina, ima veze sa likvidacijom pripadnika škaljarskog klana u restoranu u prestonici Grčke.

Kako pišu grčki mediji, uhapšeni Srbi imali su pištolje na kojima su bili obrisani serijski brojevi, a policija ih je nakon saslušanja pustila na slobodu!

Tri muškarca, pod dejstvom alkohola, uhapšena su zbog incidenta koji se dogodio tog dana u zoru. Oni su, naime, ušli u jednu lokalnu kafeteriju u mestu Glifada. Uzeli su jaknu jednom gostu koji je odmah krenuo za njima.

Videvši da je jedan od njih naoružan, pozvao je policiju koja ih je ubrzo pronašla i privela. Inače, dok su bežali grčkim organima reda, jedan od muškaraca bacio je pištolj, dok je drugi, koji inače ima u svom vlasništvu, zadržao. Prilikom hapšenja utvrđeno je da su na oba pištolja obrisani serijski brojevi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA