≫ 

Atraktivna El Čapova supruga ponovo zavodi: Ema se vratila na društvene mreže, i odmah se raskopčala

Koronel (30) se udala za bivšeg vođu Sinaloa kartela 2008. na dan kada je napunila 18 godina. Nekada tinejdžerska mis, sada ima 32 godine i 9-godišnje bliznakinje sa narko-bosom

  • 2

Ema Koronel, supruga ozloglašenog narko-bosa Hoakina Guzmana, poznatog kao "El Čapo" vratila se na društvene mreže posle šest meseci od kada je "nestala" sa njih, nakon što je El Čapo osuđen u SAD na doživotnu robiju.

Ona je treća žena Guzmana, a najnovije fotografije pokazuju da se nalazi na zimovanju. Ema je prvo objavila fotografiju na kojoj pozira u opremi za skijanje, a već na sledećoj je jaknu raskopčala i pokazala obline.

Koronel (30) se udala za bivšeg vođu Sinaloa kartela 2008. na dan kada je napunila 18 godina. Nekada tinejdžerska mis, sada ima 32 godine i 9-godišnje bliznakinje sa narko-bosom.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Emma Coronel Aispuro (@therealemmacoronel) on

Navodno je veoma aktivna na društvenim mrežama i redovno je imala objave na početku 2019, a čak je pozvala i mlade dizajnere da predstave modnu liniju koja će da bude nazvana upravo po El Čapu.

Ipak, sve svoje objave na Instagramu je obrisala u junu jer je smatrala da tretman koji joj mediji pružaju, kao i njenom mužu, nije pravedan. Jedna objava koju je objavila pre brisanja bila je ljuta reakcija na izveštaj da je ona pozirala u tunelu koji je njen suprug iskoristio za bekstvo iz zatvora.

Hoakin Guzman "El Čapo" je jedan od najmoćnijih narko-bosova ikada, a svoje "carstvo droge" gradio je godinama. Njegovo bogatstvo procenjeno je na 14 milijardi dolara.

Pobegao je iz zatvora u Meksiku 2001, a onda opet 2015. godine. Ponovo je uhvaćen 2016. i onda sledeće godine prebačen u SAD. Osuđen je na doživotnu robiju.

Video: Pao El Čapo mlađi: Uhapšen sin najvećeg narko bosa današnjice

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    30. januar 2020 | 07:30

    Kako kaze Lepa:jedan se otegao drugi se protegao,to je tako,lako one mogu naci uvek zamenu

  • Vodolijax

    30. januar 2020 | 07:38

    Mora neko i pare da troši......

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA