Besna rulja nasmrt pretukla ženu otmičara dece: Taoce držao 9 sati, noć proveli u strahu

Decu je držao kao taoce deset sati tokom kojih je policija pokušala da pregovara s njim. Kad je policija ušla u kuću u kojoj su se nalazila deca i Batam, on je ubijen u pucnjavi

  • 0
Subhash Batham, Farrukhabad, kidnapovana deca Printskrin: Twitter/SanjayBragta

Policija u Indiji ubila je čoveka koji je priredio lažnu rođendansku zabavu za svoju jednogodišnju ćerku, te je potom uzeo kao taoce više od 20 dece, piše BBC. Besni susedi ubili su njegovu ženu.

Ubijeni Subhaš Batam bio je ranije optužen za ubistvo, ali se nalazio na slobodi. Njegovi susedi u Farukabadu kasnije su pretukli njegovu ženu na smrt.

Decu je držao kao taoce deset sati tokom kojih je policija pokušala da pregovara s njim. Kad je policija ušla u kuću u kojoj su se nalazila deca i Batam, on je ubijen u pucnjavi. Sva deca, uzrasta od šest meseci do 15 godina, su spasena.

Lokalni novinar Dipak Kumar Srivastava rekao je za BBC kako su njegovi susedi proveli noć u strahu.

- U susedstvu je zavladao strah i niko nije spavao. Svi su bili zabrinuti za bezbednost dece - rekao je. Dodao je i kako je policija satima pokušavala da nagovori Batama da pusti decu. A kad u tome nisu uspeli, pozvali su specijalne snage u pomoć.

Krivio susede jer je optužen za ubistvo

Batam je decu iz sela u Farakabadu pozvao na rođendansku zabavu svoje ćerke. Potom je sve u kući, uključujući i vlastitu ćerku i suprugu, uzeo kao taoce, prenosi Index.hr.

- Mislio je da su susedi odgovorni za njegovo hapšenje u slučaju ubistava, te je želeo da se osveti - rekao je Srivastava.

Pre nego što je ubijen, Batam je pristao da pisti jednu 6-mesečnu bebu koju koju je predao susedu preko balkona nakon sedam sati od otmice.đ

Pretio je da će da baci bombu, a nakon upada policije, ranjena su dva policajca, pošto je Batam bio naoružan.

Video: Malčanski berberin viđen u svom selu, u ovoj štali je proveo noć?

(Telegraf.rs/BBC)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA