Pompeo uporedio Nensi Pelosi sa Simpsonovima: Okačio fotografiju na kojoj Lisa jeca i cepa papire

On je okačio scenu iz popularne serije "Simpsonovi" u kojoj je Lisa Simpson u suzama dok cepa neke papire

  • 0

Otvorena netrpeljivost između američkog predsednika Donalda Trampa i predsedavajuće Predstavničkog doma američkog Kongresa Nensi Pelosi kulminirala je sinoć kada je Tramp održao govor o stanju nacije pred oba doma Kongresa. Kada je Pelosi Trampu pružila ruku, predsednik se samo okrenuo, a onda mu se Nensi osvetila tako što je pocepala njegov govor.

Video snimak na kom je zabeležen taj momenat danas je na svim društvenim mrežama, a ovo je nateralo još neke političare da se oglase.

Tako je američki državni sekretar Majk Pompeo na Tviteru okačio fotografiju koja ga izuzetno podseća na Nensi Pelosi.

Naime, on je okačio scenu iz popularne serije "Simpsonovi" u kojoj je Lisa Simpson u suzama dok cepa neke papire. Na dnu fotografije piše "jeca".

Nensi Pelosi je inače za "Foks njuz" rekla da je ono što je uradila čak "ljubazno, s obzirom na to kakve su druge mogućnosti".

Neki pak smatraju da je Pompeo iz potpuno drugih razloga okačio fotografiju. Naime, scena je iz treće sezone serije iz epizode koja se zove "Lisa ide u Vašington", a da je baš ova scena kada Lisa otkriva sve o korupciji tamo.

Postupak Nensi Pelosi neki smatraju "legendarnim", dok drugi misle da u tome nema ničega herojskog.

- Pelosi je pocepala na pola govor. Pretpostavljam da su delovi na koje je aplaudirala, Trampov državni udar u Venecueli u ubistvo Kasima Sulejmanija, sačuvani i vise na njenom zidu - napisao je novinar Aron Mate.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA