≫ 

Princu Vilijamu konačno laknulo, viđaće se sa Harijem za praznike

Vreme će pokazati da li je Harijeva selidba bila pravi izbor

  • 1
Princ Hari i princ Vilijam Foto: Printskrin/Youtube/Nicki Swift

Nedelju dana nakon što su mediji preneli vest da je Kejt Midlton u panici zbog odstupanja princa Harija i Megan iz kraljevske porodice, konačno znamo u kakvom su odnosu Hari i Vilijam. Prema pisanjima "People magazina", njihov odnos je bolji nego što se moglo očekivati, što je sjajno, jer izvori tvrde da odnos između Kejt i Megan nakon odstupanja ne može biti gori.

Vilijam i Hari su u dalje u svađi koja je počela u novembru 2018. godine kada su glasine o Kejtinom i Meganinom neprijateljstvu počele da se šire brzinom svetlosti.

kejt midlton i megan markl Očime ne mogu da se gledaju Megan Markl i Kejt Midlton Foto: James Whatling/MEGA/Mega Agency/Profimedia

To je bilo veoma intenzivno vreme i definitivno je napravilo razdor među braćom. Nakon što su Megan i Hari odstupili u januaru izgledalo je kao da stvari ne mogu biti gore od toga.

Bliski prijatelji kraljevske porodice su izjavili za medije da se braća sigurno nisu rastala prijateljski, ali da je obojici laknulo što se agonija konačno završila – prenosi Cosmopolitan.

Ovo naravno ne znači da je Vilijam srećan što je Hari otišao ili da je Hari presrećan što je morao da se preseli kako bi on i njegova žena pobegli od progona medija, ali izgleda da su zadovoljni svojim izborom.

- Možda Hari i Megan nisu dobro razmislili o svim opcijama, ali su želeli da budu srećni. Ko može da ih krivi za to? – objašnjava porodični prijatelj.

Nadamo se da će selidba i vreme koje će provesti daleko od reflektora zbližiti kraljevsku porodicu i da će bar praznike provoditi zajedno.

Video: Da li je Megan Markl trebalo da bude deo kraljevske porodice?

(K. B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • KALIMERA

    7. februar 2020 | 11:16

    Ma prava bratska ljubav moze nekada da se uzdrma,najcesce zbog jetrva. Ali kada je prava ,uvek pobedjuje. Vidi se po njihovim osmesima i pogledima da se njih dvojica vole. A i secanja na majku su jaka i neraskidiva veza izmedju princeva. Drago mi je zbog njih. Gledam ocima majke dva sina

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA