Pokušao komšiju da zaštiti od pit bula i slučajno ga ubio

Protiv komšije za sada nije podignuta optužnica

  • 0

Džošua Žadusin (27) iz Masačusetsa stradao je kada je njegov komšija lukom i strelom pokušao da ga odbrani od razjarenog pit-bula.

Nesrećnog čoveka je u sredu napao njegov pit-bul u zgradi, a komšija koji je čuo režanje i haos, izleteo je u hodnik držeći u rukama luk i strelu. Napadnuti muškarac je uspeo da uleti u stan i da se sakrije iza vrata, a hrabri komšija je odapeo strelu sa namerom da ubije krvoločnog psa. Sticajem čudnih okolnosti, strela se odbila o telo psa, zarila se u vrata i usmrtila čoveka koji se nalazio sa druge strane.

Ubrzo je na lice mesta stigla policija koja je nekako savladala razjarenog psa i, nažalost, konstatovala smrt nesrećnog Džošue.

Kako prenose lokalni mediji, ovo nije prvi put da je pit-bul po imenu Maks napao nekog. Jedan incident se već dogodio 2018. godine, kada je neidentifikovana žrtva morala da potraži medicinsku pomoć zbog zadobijenih povreda.

Policijska istraga je i dalje u toku, a komšija koji je želeo da učini dobro delo za sada nije optužen za ubistvo iz nehata.

U stanu je kraj Džošuinog beživotnog tela pronađen i njegov sin, koji je ostao nepovređen.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA