≫ 

Nastavlja se drama u Tajlandu: Napadač koji je ubio 20 ljudi, usmrtio specijalca i ranio drugog

Policija je u jednom trenutku upala u objekat i otpočela potragu za napadačem

  • 6

Talačka kriza u tržnom centru u Tajlandu ne jenjava. Pošto je upao u objekat i zarobio najmanje 16 taoca, ubio je 20 ljudi, a ranio najmanje 31 čoveka.

Pripadnici specijalnih snaga upali su u jednom trenutku u objekat i počeli potragu za napadačem, odnosno vojnikom po imenu Džakrapant Toma (32). Prema navodima medija, oni su ga locirali na parkingu, posle čega je usledio vatreni obračun.

Kako se navodi, u okršaju je stradao jedan specijalac, dok je drugi ranjen.

"Vreme je za malo uzbuđenja"

Dva sata pre nego što je počinio masakr, tajlandski vojnik je na Fejsbuk profilu postavio objavu u kojoj je pisalo: "U svakom slučaju, niko ne može da izbegne smrt". Takođe je objavio i fotografiju sa tri šaržera uz reči: "Vreme je za malo uzbuđenja".

Užasni prizori

Jezive slike i video snimci masakra preplavili su društvene mreže. Na nekim klipovima se vide ljudi kako leže nepomični i lokvi krvi.

Video: Pucnjava u šoping centru u Tajlandu: Vojnik ubio najmanje 12 ljudi, sve uživo prenosio na Fejsbuku

(M. Lj.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    8. februar 2020 | 22:54

    Ova godina je losa po svet,nadvio se crni plast nad svetom,mnogo je negativne energije ispusteno u vazduh jer sva zla ovog sveta izazvao je covek,

  • Predator

    8. februar 2020 | 22:59

    Nije on kriv, isprovocirali ga!!! Uhvatili čoveka živci ja znam kad mene uhvate živci nije svejedno lupim u zid svaki put! A sve zbog drugoga kad tu se natovare svi na grbaču a kažu da si ti na njihivoj grbači ma nemoh...e tu puca čovek sa zivcima pogotovu na balkanu ođe de je mentalno stanje tako na nivou medveda.

  • C@W

    9. februar 2020 | 07:35

    Vojnik je školovan da ubija,ima sposobnost i dobru obuku i on to uspešno radi,jedino ubija pogrešne.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA