Srbi sa drugog kruzera testirani na koronavirus, kompanija objavila rezultate

Kruzer "World Dream" stigao je na terminal u Hongkongu 5. februara, a kompanija se izvinjava gostima zbog kašnjenja i zahvalila se na njihovom strpljenju zbog karantina

  • 3

Kompanija "Dream Cruises" oglasila se saopštenjem u kom je navela da su svi ljudi na kruzeru "World Dream" u Hongkongu testirani na koronavirus, uključujući posadu i goste, i da su svi bili negativni na taj virus.

- Gosti na plovilu moći će da napuste kruzer, a kompanija "Dream Cruises" organizovaće transport i pomoći će ljudima iz iznostranstva da nađu smeštaj, kao i da ponovo rezervišu svoje putne aranžmane - stoji u objavi za medije.

Kruzer "World Dream" stigao je na terminal u Hongkongu 5. februara, a kompanija se izvinjava gostima zbog kašnjenja i zahvalila se na njihovom strpljenju zbog karantina.

Među gostima se nalaze i dva državljanina Srbije.

Evakuacija grčkih državljana

Dva državljana Grčke koji stižu iz kineskog grada Vuhana vraćaju se večeras u domovinu specijalnim letom. Kako se navodi, oni su dobrog zdravlja, ali će biti smešteni u karantin iz preventnivnih razloga.

Stigli rezultati sa Kosova i Metohije

Osoba koja je primljena na kliniku u Prištini zbog sumnje da je obolela kod koronavirusa, nema taj virus, potvrdili su testovi, a prenosi Koha. Institut za javno zdravlje održao je vanrednu konferenciju za medije, gde je saopštio da hospitalizovani pacijent bio negativan na testu za taj virus.

Bez koronavirusa u Hrvatskoj

Žena koja je u subotu primljena na Kliniku za infektivne bolesti "Dr. Fran Mihaljević" u Zagrebu, nema koronavirus, saopštila je jutros dežurna lekarka Davorka Lukas.

- Njen nalaz je negativan - rekla je Lukasova za Hinu nakon što je sprovedena dijagnostika i obrađeni brisevi koji je trebalo da otklone sumnju na infekciju koronavirusom.

(M. Lj.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA