≫ 

Bred Pit dobio Oskara, pa iskoristio momenat da isproziva Trampa

Čuveni glumac je u jednoj rečenici ismejao američkog predsednika i nedavni proces opoziva

  • 1
Bred Pit Foto: Tanjug/AP

Dodela Oskara, 92. po redu, nije mogla da prođe bez politke, a momenat da bocne američkog predsednika Donalda Trampa i impičment iskoristio je niko drugi do čuveni glumac Bred Pit.

Pit je, naime, dobio Oskara za najbolju sporednu mušku ulogu, a govor nakon dobijanja svog prvog Oskara posvetio je politici.

Nekih 20 minuta nakon što je počela ceremonija dodele Oskara, Pit je rešio da ukaže na "slona u staklarskoj radnji" - Donalda Trampa.

On je rekao da je njegov govor od 45 sekundi za 45 sekundi duži "od govora koji je Bolton imao u Senatu tokom suđenja u procesu opoziva predsednika Donalda Trampa".

Ovo nije prvi put da slavne ličnosti koriste ovakve manifestacije da iskažu svoje političke stavove, zbog čega su se redovno nalazili na meti kritika.

- Dobio sam samo 45 sekundi, ali opet to je 45 sekundi duže nego što je Senat dao Džonu Boltonu - rekao je Pit, aludirajući na to da bivšem savetnika za nacionalnu bezbednost Bele kuće nije bilo dozvoljeno da svedoči u procesu impičmenta.

Zbog toga što je pomenuo Trampa pre nego rođenu decu prilikom dodele Oskara, čuveni glumac se našao na udaru korisnika društvenih mreža.

Video: Oskar otišao u Južnu Koreju, a Bred i Leonardo se bratski grlili

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • W

    10. februar 2020 | 12:10

    Tramp je Srbin, a Brede veliko si G, kao i bivša ti žena:) Dženifer nemoj sa se pomorip sa ovim ujom:) Ja sam krraaaljjjjj:)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA