Deca nestala, majka govorila kako želi da sa njima sleti sa litice: A onda se udala za 5. muža

Dok policija još uvek ne preduzima ništa da majku privede na ispitivanje, porodica i prijatelji strahuju da ona i njen novi suprug imaju veze sa nestankom dece

  • 1
Joshua Vallow, Tylee Ryan

Foto: missingkids.org

Mama iz Ajdaha, čija su deca nestala u oktobru prošle godine, udala se za drugog čoveka samo nekoliko nedelja nakon što je prijavljen njihov nestanak. Mediji su preneli fotografije venčanja na Havajima, na kojima majka izgleda srećno i veselo, dok odbija da odgovori na pitanja o nestaloj deci.

Lori Valov i njen suprug Čad Dajbel venčali su se 5. novembra, samo šest nedelja nakon što su njen sin Džošua (7) i ćerka Tajli (17) poslednji put viđeni živi.

U vreme venčanja na Havajima, porodica i prijatelji postali su zabrinuti što se ništa ne zna o deci, ali policija se tada još nije uključila.

Tek krajem novembra policija je otišla u njihov dom, ali je Lori tada rekla da su joj deca u Arizoni. Kada se policija narednog dana vratila sa nalogom, Lori i Čad su nestali.

Od tada su se pritajili na ostrvu Kauaj, na kojem odlaze na crkvene službe. Lori ignoriše sudsko naređenje da se vrati u zemlju i odgovori na pitanja o deci.

Tajli i Džošua, koji boluje od autizma, nisu viđeni od 23. septembra. Majka se rešila psa koji je pomagao njenom sinu i spakovala njihove stvari u magacin pre venčanja na Havajima. Takođe je zadržala ćerkim telefon, ali je policija još uvek nije uhapsila.

Pored sumnjivog nestanka dece, Lori i njen novi suprug, koji je napisao nekoliko knjiga o kraju sveta, u centru su još tri sumnjive smrti.

U julu je Lorin brat Aleks Koks upucao njenog supruga Čarlsa u njihovom domu u Arizoni. Nekoliko sati kasnije Lori je priredila žurku pored bazena.

Čadova supruga Tami umrla je dve nedelje pre nego što se njen suprug venčao sa Lori na Havajima. Uzrok smrti je još uvek nepoznat.

U decembru je i Lorin brat umro pod sumnjivim okolnostima, ubrzo nakon što se venčao u Las Vegasu.

Dok sumnja oko para raste, policija na Havajima kaže da čekaju naredbe od vlasti Ajdaha.

Sa druge strane policija u Ajdahu, gde je Lori živela sa dvoje dece, po svemu sudeći ne planira da je uhapsi.

Rođaka porodice rekla je kako je Lori postala opsednuta smakom sveta i često je govorila o tome da sa decom sleti sa litice. Kako je rekla, njen najnoviji suprug Čad, peti po redu, napisao je nekoliko knjiga koje su se bavile tom temom.

Porodica strahuje da su Lori i Čad možda krivi i za nestanak dece, zbog čega samo žele da saznaju šta se desilo sa njima i da li su živi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA