Nastavnika oteli, vezali i tukli: Poginuo je kada ga je 5 sati kasnije udario kamion

Detektivi su razgovarali sa jednom ženom (38) i muškarcem (46). Pretražili su njihovo imanje i pronašli nekoliko stvari, uključujući i nož u malom ribnjaku, a onda su uhapšeni i optuženi za otmicu

  • 0
Nastavnik Australija Foto: Facebook/NSW Police Force

Policija u Australiji traži pomoć javnosti u istrazi ubistva nastavnika koji je vezan za stolicu, pretučen, a potom pregažen kamionom.

Entoni Skot (43) je bio nastavnik u Brizbejnu. Udario ga je kamion u ponedeljak ujutru u blizini Kadžer Krika, u Novom Južnom Velsu, prenosi CNN.

Policija je pronašla mrtvog Skota, a vozača kamiona prevezla u bolnicu.

Detektivi su razgovarali sa jednom ženom (38) i muškarcem (46). Pretražili su njihovo imanje i pronašli nekoliko stvari, uključujući i nož u malom ribnjaku, a onda su uhapšeni i optuženi za hvatanje osobe.

Policija sumnja da su oni uhvatili 43-godišnjeg muškarca i vezali ga za stolicu. U međuvremenu policija poziva sve koji nešto znaju da im se jave kako bi svi detalji zločina bili poznati.

Skot je stigao u Australiju nedavno sa puta iz Perua. Veruje se da je u Sidnej sleteo prošle nedelje. On je navodno vozio dalje od Brizbejna, a njegov napušten automobil je nađen u ponedeljak u dva sata ujutru.

Preminuo je kada ga je udario automobil pet sati kasnije.

U tih pet sati, Skot je otet, vezan i pretučen.

(N. Z.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA