Italijanka 2 godine izbegavala zatvor: Pretvarala se da je časna sestra i krila se u manastiru

Prošle nedelje je njenoj prevari došao kraj pošto je jedna sestra posumnjala i pozvala policiju. Kada je odvedena na ispitivanje, shvatili su da je reč o osuđenici sa Sicilije

  • 1

Jedna žena u Italiji izbegavala je hapšenje čak dve godite i to pretvarajući se da je časna sestra. Ona se sve vreme krila u manastiru na severu Italije, saopštila je policija.

Kako u britanskoj komediji "Nuns on the Run", 47-godišnja žena je optužena za prevaru na sudu na Siciliji 2017. godine i osuđena na dve godine zatvora. Nalog za hapšenje je izdat, ali je ona napustila ostrvo, izbrisala svaki trag i pobegla na drugi kraj zemlje. Tamo se pretvarala da je časna sestra, prenosi "Gardijan".

Istražitelji koji su razgovarali sa prevarenim časnim sestrama rekli su kako se ona pretvarala da traži pomoć jer je teško bolesna.

Prošle nedelje je njenoj prevari došao kraj pošto je jedna sestra posumnjala i pozvala policiju. Kada je odvedena na ispitivanje, shvatili su da je reč o osuđenici sa Sicilije.

Sada će uz postojeću presudu biti optužena i za lažno predstavljanje.

(N. Z.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Čiča

    15. februar 2020 | 06:42

    Dve godine u manastiru a dve godine osuđena. Pa to je to. Odležala.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA