≫ 

Milijarder optužen za silovanje i drogiranje 10 tinejdžerki kojima je obećavao velike karijere

Ko je Piter Nigard protiv kojeg je pokrenuta optužba u Njujorku

  • 17
Peter Nygard Foto: Guliver/Darryl James/Getty Images

Kanadski tajkun Piter Nigard (77), optužen je da je najmanje 10 tinejdžerki namamio u svoju vilu na Bahamima pod obećanjem da će im pomoći u njihovim manekenskim karijerama.

Sve su one drogirane pre nego što su napadnute, silovane i sodomizovane, navodi Daily mail

Tužba protiv njega je pokrenuta u južnom distriktu Njujorka.

Ovaj slučaj bi mogao da bude neprijatan i za princa Endrua - koji je jednom odseo u Nigardovoj vili - jer ga povezuje sa još jednim milijarderom optuženim za seksualno zlostavljanje tinejdžerki. Princ je boravio u vili Pitera Nigarda 2000. godine. Vojvoda od Jorka je već pod lupom javnosti zbog svog odnosa sa pedofilom Džefrijem Epstajnom. U ovom najnovijem slučaju, tinejdžerke su pokrenule tužbu na Federalnom sudu na Menhetnu, tvrdeći da su bile deo lanca eksploatacije zbog seksa.

Prince Andrew Princ Endru, Foto: Guliver/Mark Richards - WPA Pool / Getty Images

Tinejdžerke su bile prisutne na Nigardovim takozvanim "pamper" zabavama na kojima su barmeni, po Nigardovim instrukcijama "začinjavali" pića drogom za silovanje poznatom kao "rohipnol". Njegovo osoblje je dobilo instrukcije da nalazi mlade devojke za njegove nedeljne zabave.

Kako gosti pristižu i prijavljuju se, podaci o njima se ubacuju u bazu sa fotografijama, koje je sve pregledao Nigard. Na taj način je birao svoje žrtve.

Peter Nygard Optuženi milijarder, Foto: Profimedia/The Mega Agency

U tužbi se navodi da je jednu 15-godišnjakinju odveo na svoje imanje, inače prikazano u TV emisiji "Lifestyles of the Rich and Famous", gde je prvo silovao,  a potom tražio da zadovolji njegov bizarni seksualni fetiš, poznat kao koprofilija. Pre nego što je silovao devojčicu ponudio joj je 5.000 dolara, a kasnije nudio 10.000 dolara za grozan akt koprofilije.

Ukupno 10 žena, koje sada imaju između 18 i 36 godina, navele su detalje njihovih navodnih susreta. Devet žena je sa Bahama, dok je jedna iz Sjedinjenih Država.

Video: Ovo je privatno ostrvo Džefrija Epstajna na kome je seksualno zlostavljao maloletnice

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mare

    15. februar 2020 | 12:07

    inace koprofilija je seksualno uzbudjenje koje oseticaju kad vrse veliku nuzdu na nekome ili neko vrsi veliku nuzdu na njima! Imas toliko para i volis da seru po tebi :)

  • Ines

    15. februar 2020 | 11:18

    Zasto bogati ljudi moraju da siluju kada mogu da kupe.

  • Dušanka

    15. februar 2020 | 11:49

    Gde su parice tu su i lepotice, prelepotice vole milione...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA