≫ 

Dramatičan snimak: Policajac izvukao povređenog vozača iz automobila buktinje

U poslednjem trenutku policajac je razbio suvozačevo staklo i izvukao čoveka iz automobila koji gori

  • 0

Policajac iz Kalifornije Džered Hjuston uspeo je da spasi život vozača koji je ostao zarobljen u vozilu. Automobil se zapalio neposredno posle nesreće koja se dogodila prošle sedmice, a požrtvovana akcija učinila je da Hjuston postane heroj u SAD.

Snimak spasavanja zabeležen je kamerom službenog automobila i svedoči o dramatičnim trenucima na jednom putu u Kaliforniji. Vozač posle udesa nije mogao da otvori vrata , dok je ispod haube pojavio plamen koji je pretio da proguta vozilo. Policijska uprava u Elk Grouvu objavila je snimak spasavanja vozača.

- Kada su sekunde važne - piše u opisu posta.

Hjuston je brzo stigao do mesta nesreće i ugledao automobil u suprotnoj traci. Prednji deo vozila je bio značajno oštećen, a ispod haube je kuljao plamen. Hjuston je prišao vozilu i primetio da je čovek ne može da napusti vozilo.

Policajac mu se obratio i saznao da je vozač zaglavljen u autu koji postaje buktinja. Shvativši da je svaka sekunda važna, policajac je otišao do vrata suvozača i pokušao da razbije staklo.

- Sklonite se od prozora - upozorio je Hjuston bespomoćnog čoveka pre nego što je razbio staklo.

- Daj mi ruku... imam te - rekao je požrtvovani policajac pre nego što je zgrabio vozača i kroz prozor blokiranih vrata ga izvukao na sigurno.

Vozač je potom prevezen u lokalnu bolnicu, gde je primljen sa lakšim telesnim povredama. Uzrok nesreće se istražuje, a identitet čoveka još uvek nije objavljen, piše People.

- Ponosan sam na Hjustona i njegov herojski podvig. Bez oklevanja je uradio sve što je bilo neophodno da bi se izbegla tragedija. Ponosim se njegovom hrabrošću i plemenitošću - navodi Timoti Olbrajt, šef policijske stanice u Elk Grouvu .

Objava snimka na Facebooku izazvala je brojne komentare korisnika koji su oduševljeni podvigom policajca. Neki su u dramatičnim trenucima prolazili ovim putem i saznali ime heroja koji je spasio jedan život.

- Kakav podvig! Savršen primer besprekorne službe - napisao je jedan od meštana.

Drugi korisnik je kaže da je posle incidenta u njegovoj ulici upoznao Hjustona, te da je oduševljen njegovim smislom za humor.

(N. N.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA