≫ 

Ubica iz Nemačke u videu upozorio Amerikance: "Postoje baze u kojima slave đavola i ubijaju decu"

Kako piše Bild, Tobias R. je ostavio oproštajno pismo i video-ispovest, a u nekim medijima se pojavio taj snimak

  • 1
Tobias R. ubica Nemačka Printscreen/https://www.aftonbladet.se/

Tobias Rathjen (43) osumnjičen je za masovno ubistvo koje se dogodilo sinoć u Nemačkoj. Do masakra je došlo u gradu Hanau i tom prilikom je ubijeno devet osoba. Još četiri osobe su ranjene u dva napada u nargila barovima. Telo napadača nađeno je u kući njegovo oca. Tu je nađeno još jedno telo, verovatno njegove 72-godišnje majke, takođe sa ranom od metka.

Kako piše Bild, Tobias R. je ostavio oproštajno pismo i video-ispovest, a u nekim medijima se pojavio taj snimak.

Na njemu se vidi kako Tobias sedi sam u sobi i šalje upozorenje Amerikancima.

- Ovo je moja lična poruka svim Amerikancima. Vaša država je pod kontrolom nevidljivih tajnih društava. Oni koriste nepoznate zle metode kao što je kontrola uma i održavaju moderan sistem robstva. Ako ne verujete ovome, bolje se probudite, brzo. U vašoj državi postoje tako pozemne vojne baze, a u nekim od njih slave samog đavola, zlostavljaju, terorišu i ubijaju malu decu i to se dešava određeni period. Probudite se, ovo je jedna forma realnosti u vašoj državi. Isključite mejnstrim medije, oni nemaju pojma. Prvi korak je informacija, možda treba da je pročitate ili čujete još jednom od dva druga izvora, ali sada je znate. Drugi korak je akcija, lociranje ovih baza, skupiti masu ljudi i upasti u njih. Vaša dužnost kao američkih građana je da okončate ovu noćnu moru. Borite se, sada - rekao je on na snimku.

Kako su preneli nemački mediji, u jednoj poruci napadač govori o uništenju određenih naroda čije proterivanje iz Nemačke više nije moguće ostvariti.

Da podsetimo, prvi napad se dogodio poko 22 sata u centru grada ispred nargila bara, gde je ubijeno troje ljudi. Prema rečima svedoka napadači su kolima pobegli sa lica mesta.

Drugi napad je bio u nargila baru na drugom kraju grada gde su napadači ubili još pet ljudi, a jedan povređeni je, kako navode mediji, u međuvremenu podlegao povredama.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • danas nije tesko skrenut s pameti

    20. februar 2020 | 22:30

    to sto je on rekao o americi, to nije nikakva novost, dapace svi su to odavno mogli znati

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA