Plastični hirurg drogirao žene, silovao ih i sve snimio: Policija došla u posed užasnih klipova

Istražitelji su rekli da su pronašli nekoliko seks igračaka, opremu za kameru, SD kartice i veliku količinu lekova koje se obično ne koriste u praksi plastične hirurgije

  • 0
Dr. Manish Gupta  Lucas County Jail Maniš Gupta Foto: Lucas County Jail

Maniš Gupta

Plastični hirurg iz Oregona drogirao je nekoliko žena, pa ih je silovao dok su one bespomoćno ležale i sve to snimio, saopštile su vlasti, piše Dejli mejl.

Maniš Gupta (49) navodno je tražio žene za seks na internetu tokom puta u Los Anđeles 2016. godine na konvenciju plastičnih hirurga.

Žena, koja radi kao poslovna pratnja, veruje da ju je Gupta drogirao, a onda silovao.

Takođe je kućni test potvrdio da je pozitivna na benzodiazepin, psihoaktivni lek koji se obično uzima kao sredstvo za smirenje.

Nakon toga prva žrtva je saznala da se još nekoliko drugih devojaka, koje nude svoje usluge na istom sajtu, takođe žalilo na muškarca koji po opisu odgovara Gupti.

Žene tvrde da ih je Gupta drogirao, a onda silovao i sve snimao bez njihovog znanja i dozvole.

FBI istraga iz 2014. godine došla je do nekoliko SD kartica na kojima su klipovi doktora koji ima seks sa ženama u nesvesti.

U petak su federalni i lokalni istražitelji izdali nalog za pretres Guptinog doma, automobila i dve kancelarije u Ohaju.

Istražitelji su rekli da su pronašli nekoliko seks igračaka, opremu za kameru, SD kartice i veliku količinu lekova koje se obično ne koriste u praksi plastične hirurgije.

Gupta je optužen za ilegalno izdavanje kontrolisanih supstanci, teško seksualno zlostavljanje i trgovinu seksom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA