• 0

Grčka obezbedila specijalan let za povratak svojih državljana iz Srbije

​Prema spisku Ambasade, kompanija ''Aegean Airlines'' direktno kontaktira svakog prijavljenog za povratak u Grčku

  • 0
Korona virus, koronavirus, aerodrom

Foto: Tanjug/AP

Danas će sa beogradskog aerodroma poleteti specijalni avion za Grčku, koji je ova zemlja obezbedila za svoje državljane, koji su odlučili da se za vreme epidemije korona virusom vrate u domovnu, ali i za naše državljane koji u Grčkoj imaju regulisan boravak.

Vanredni, specijalni let avioprevoznika ''Aegean Airlines'' za Atinu, u cilju povratka grčkih državljana koji su izražili želju za istim imaće broj leta A3 4193, a poletanje je planirano u 11.20 po našem vremenu. Očekivano vreme dolaska u Atinu je u 13:50 (po grčkom vremenu), navode u Ambasadi Grčke.

​Prema spisku Ambasade, kompanija ''Aegean Airlines'' direktno kontaktira svakog prijavljenog za povratak u Grčku, u vezi sa rezervacijom i izdavanjem karte. Komunikaciju obavlja zaposleni kompanije ''Aegean Airlines'' telefonskim putem.- ​Napominjemo takođe da radi efikasnije i sigurnije usluge putnici treba da budu na beogradskom aerodromu ''Nikola Tesla'' sutra (nedelja) u 09.00. ​Kada stignu u Grčku moraće da ostanu u obaveznoj kućnoj izolaciji 14 dana. Kada je reč o prtljagu, važi sve što važi i za regularne letove. ​U avion će biti prihvaćeni svi grčki državljani, evropski državljani, kao i srpski državljani koji imaju regulisan boravak u Grčkoj - navode u Ambasadi.

​Nema potrebe da oni koji su već poslali podatke zovu ponovo Ambasadu. Upisani su u spisak i Aegean Airlines će ih telefonskim putem kontaktirati.

Kompanija Aegean Airlines nastavlja da poziva putnike kako bi obavila neophodnu kupovinu karte za let.

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima