≫ 

Babi pretili da će je spaliti na placu: Olga odbila da se odrekne kuće za 200.000 evra i novi stan

Stambeni objekat je završen, ali problem i dalje postoji

  • 10
Odinburg, zgrada, investitor, Rusija Foto: Mikhail Japaridze / TASS / Profimedia

Penzionerka u ruskom gradu Odinstovo odbila je da napusti svoju staru kućicu, tako da je izvođač radova na ogromnom stambenom kompleksu morao da gradi oko tog malog objekta.

Kako prenose ruski mediji. Olga Ivanovna je odbila da proda kuću, zbog čeka su neimari morali potpuno da promene plan koji je uključivao parkove i parking za stanare.

Stanari kompleksa “Odinburg” kivni su na ženi. Smatraju da im mala plava kuća kvari pogled, a neki se žale da taj objekat zauzima previše prostora koji bi mogao da bude iskorišćen za parking. Naravno, među žiteljima ogromnih zgrada ima onih koji i razumeju želju žene da ostane “svoja na svome”.

Nudili joj “grdne novce”

Kako navodi portal “Dekor”, investitor, ali i sami stanari pokušali su da ubede ženu da napusti kuću. Nuđeno joj je da izabere kakav god stan želi u kompleksu “Odinburg”, kao i da će joj isplatiti između 117.000 i 234.000 evra. Čak su joj uz to nudili nekretninu u Izraelu.

Penzionerka je, međutim, odbila ponudu i odlučila da se ne odrekne ognjišta.

Ćerka vlasnice kuće, koja uz to ima i plac od 20 ari, objasnila je zašto njena majka ne želi da se seli.

- Olga je u nekoliko navrata ponovila da joj ne treba novac. Potreban joj je plac iste veličine kao ovaj, šta će joj nekretina u Izraelu - kazala je ćerka.

Pretili joj da će da je spale

Olgina ćerka priča da su morale da odu iz kuće, jer su stanari novih zgrada pretili da će ih spaliti zajedno sa kućom. Kada su se posle nekog vremena vratili, videle su su da im je kuća razbijena. Posle tog incidenta, kako kaže ćerka penzionerke, prestali su pregovori u vezi sa zemljištem.

Izvođač radova nije kontaktirao Olgu još od 2016. godine. Stambeni objekat je završen, ali problem i dalje postoji, te je Olgina kuća okružena višespratnicama. Nadležni nisu mogli da isele penzionerku, jer nije bilo osnova za tako nešto, odnosno da je ta parcela zakonski u njenom vlasništvu.

Video: Ako do sada niste naučili, ova baba će vam otkriti sve tajne masturbacije

(M. Lj.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SUPERMEN

    25. mart 2020 | 09:52

    E sad baba treba da napravi parking i da im izdaje

  • Mitar

    25. mart 2020 | 00:07

    Tako je isto postupao i jedan investitor blizu Bulevara u Beogradu. Kazu da sad gleda kako raste trava odozdo ;)

  • Laki

    25. mart 2020 | 08:24

    E čuj ovo nudili joj nekretninu u Izraelu 😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA