≫ 

Boris Džonson pozitivan na korona virus: Hitno smešten u samoizolaciju

Britanski premijer testiran pozitivno na novi virus

  • 8

Premijer Velike Britanije Boris Džonson pozitivan je na korona virus.

Upravo su stigli njegovi rezultati, i kako javlja Sky News, Boris Džonson zaražen je novim virusom kojim je zaraženo više od pola miliona ljudi širom sveta.

Kako se navodi, Džonson ima blaže simptome i smestio se u samoizolaciju.

- Premijer ima blage simptome korona virusa i hitno je smešten u samoizolaciju. On će nastaviti da vodi državu u borbi protiv ovog opasnog virusa - saopšteno je iz njegovog kabineta.

Građanima se obratio i sam premijer Džonson.

- Imao sam blaže simptome korona virusa, stalan kašalj i temperaturu i po preporuci stručnjaka testirao sam se i testovi na korona virus su pozitivni. Smešten sam u samoizolaciju, radim od kuće - rekao je Džonson.

On je rekao da će nastaviti da obavlja svoje dužnosti.

- Zahvaljujući modernoj tehnologiji mogu da budem u stalnom kontaktu sa svojim članovima tima. Hvala svima koji brinu - rekao je Džonson u snimku koji je objavio na svom zvaničnom Tviter nalogu.

Džonson je pohvalio građane koji su se prijavili da volontiraju i pomognu državi u borbi protiv korona virusa. Takođe, zahvalio se građanima koji su sinoć u 20 časova po lokalnom vremenu aplaudirali medicinskim radnicima u Velikoj Britaniji.

(I. Nikolić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA