“Ovo nije nešto za šalu, korona virus me je razbio”: Ispovest 18-godišnjaka koju treba da čuju svi

Mičel je rekao da misli da se zarazio dok je radio za kasom u prodavnici

  • 0
Dimitri Mičel

Dimitr sa majkom Lorom, Foto: Printscreen/Twitter

Dimitri Mičel (18), koji je radio u jednoj prodavnici u Ajovi, oporavio se od korona virusa i apelovao na druge ljude da poštuju mere kao što su socijalno distanciranje i izbegavati grupe.

- Želim da budem siguran da svi znaju da bez obzira koliko godina imaju, virus može ozbiljno da utiče na njih i može ozbiljno da vas razbije kao što je razbio mene - kazao je Mičel za CNN.

 

- Nadam se da će svi biti odgovorni, zato što ovo nije za šalu, ovo je pravi problem - dodao je on.

Mičel je rekao da misli da se zarazio dok je radio za kasom u prodavnici i istakao da se sredinom marta razboleo i da je mu je stanje bilo sve lošije i lošije - imao je visoku temperaturu, umarao se, teško je govorio i imao “užasne glavobolje”

Njegova majka Lora Joder rekla je da je odvela sina u bolnicu, ali u prvom trenutku nije mogao da bude testiran, jer je osoblje tamo reklo da je previše mlad. Priznao je da u tom trenutku nije mislio da će dobiti korona virus, pošto je tada smatrao da on u većini slučajeva napada starije ljude.

- Nikada nisam očekivao da ću ga “zakačiti”, a nisam mogao ni da pretpostavim da će da dođe do zajednice u kojoj živim - kazao je on.

Na ovoj stranici možete pratiti podatke o obolelima od korona virusa iz svih zemalja sveta.

Video: Tela poređana ispred bolnice, ubacuju u hladnjače: Jezivi snimci iz Njujorka

(M. Lj.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA