≫ 

Ubila se tinejdžerka iz Kalifornije: Sumnja se da nije mogla da izdrži samoizolaciju zbog korone

Jo Smit, stara 15 godina, pronađena je obešena u stanu u Stoktonu

  • 8
vešanje, obešena, omča, samoubistvo, vešala, devojčica Foto-ilustracija: Profimedia

Tinejdžerka iz Kalifornije izvršila je samoubistvo, kako se pretpostavlja zbog toga što nije mogla da se izbori sa stresom u samoizolaciji, uvedenoj da bi se sprečilo širenja epidemije korona virusa, koji je samo u SAD odneo 21.690 života.

Jo Smit, stara 15 godina, pronađena je obešena u stanu u Stoktonu, a kako mediji navode, samoubistvo je izvršila zbog nakupljenog stresa usled epidemije Kovida-19 i naredbe da svi moraju da budu u kući.

Američki medij, pa i Njujork Post, upozoravaju roditelje da moraju da obrate više pažnje na decu kako se slične tragedije ne bi dešavale. Mediji navode da je devojčicina majka, Danijela Hunt, sa kojom je Jo živela, rekla da nije našla oproštajno pismo.

Danijela je kazala da je radila sve što je bilo u njenoj moći kao roditelja i da zato je danas pozvala sve majke i očeve da zastanu i posvete više pažnje svojoj deci u ovako ekstremnim vremenima.

Ne pretpostavljajte da deca mogu lako da se nose sa krizom

Devojčica je bila dobar učeniki i sportista, a njen trener Bil Flečer napisao je Fejsbuku da ta smrt treba da podstakne roditelje da komuniciraju sa decom o pandemiji i koronavirusu.

- Molim roditelje da ne pretpostavljaju da njihova deca mogu lako da se nose sa tom krizom i da olako pretpostavljaju da su dobro - napisao je Flečer.

On je naveo da ne može da zamisli kroz šta je prošla Jo i ukazao da je njena samohrana majka imala privatni ugostiteljski posao, radila je po naružbini, što u ovim vremenima nije moglo da bude dovoljno.

Video: Pucanje po šavovima: Lekar davi devojku jer nije držala distancu, nasrće na njene drugarice

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pgp

    12. april 2020 | 23:53

    Ako se ovako nastavi, ocekujem i kod nas ovakve neke slucajeve, videcete, nije ovo lako...

  • Wien

    13. april 2020 | 07:13

    Samo neka nastave...ne mogu sedeti kuci u toplom suvom gde ne duva ne kisne gde imaju sta da jedu piju internet tv...nedaj Boze da izbije rat...pola bi se poubijalo za dva dana tako da neprijateljska strana ne bi imala s kim da ratuje...koji mamlazi...sad mi je jasno sto nas je bilo sve manje na Kosovu devedesetih i sto su junaci Kosara misaona imenica za 90% stanovnika Srbije...ma bravo...

  • markan

    13. april 2020 | 07:51

    lujki ima svuda zaomij ona je jos tete nije verovatno korona kozna sta je tu puklo prebih rekao ljubavni ptoblem

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA