≫ 

Mali Valter konačno u maminom naručju: Rodila ga je dok je bila u komi, sad ga je prvi put videla

Lekari su izveli hitan carski rez nakon što su majku, obolelu od korona virusa, uveli u komu i nakačili je na respirator

  • 0

Janira Soriano, koja se jedva izborila sa korona virusom, juče je prvi put u ruke uzela svog sina kojeg je rodila dok je bila u komi.

Janiri je korona virus dijagnostifikovan početkom meseca, kada je bila u 34. nedelji trudnoće. Odmah je hospitalizovana u bolnici u Njujorku, a kako joj se stanje naglo pogoršalo, lekari su morali da je uvedu u komu kako bi je stavili na respirator.

Da bi spasli bebu, lekari su doneli odluku da je porode dok je u komi. Uradili su hitan carski rez i na svet doneli Valtera, koji je od 1. aprila, pa sve do juče bio odvojen od svoje majke.

Lekari nisu verovali da će se mama izvući, ali ona je ipak pobedila opaku bolest i nakon što je više od dve nedelje bila nakačena na respirator, dočekala je dan da krene kući i uzme svog sina u naručje.

Osoblje bolnice organizovalo je specijalni ispraćaj za ovu hrabru mamu, a maleni Valter je čekao mamu ispred ulaza u zdravstvenu ustanovu. Kako je sve izgledalo pogledajte u snimku koji sledi...  I da, ako ste emotivni, obavezno spremite maramice.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA