≫ 

El Čapova ćerka deli donaciju ugoženima od korona virusa: Na paketima slika zloglasnog narko-bosa

Mediji prenose da je cilj kartela da se integriše među siromašno stanovništvo kako bi im oni bili baza za krvave operacjie

  • 0

Ćerka zloglasnog kralja droge Hoakina El Čapa Guzmana Alehandrina sa narko karetelom distribuira pakete pomoći stanovništvu ugoženom od korona virusa, nakon što je broj zaraženih u Meksiku počeo da raste.

Alehandrina Guzman koristi svoju kompaniju "El Chapo 701" za pakovanje i isporuku paketa pomoći koji sadrže hranu, maske, sapune i ostale potrepštine.

Paketi koji će se distribuirati po Gvadalahari imaju sliku El Čapa kao i oznake na maskama za lice koje zaposleni u kompaniji nose dok pakuju i dostavljaju robu.

Kompanija, koju Guzman koristi za legalnu prodaju odeće i alkoholnih pića nosi lik najvećeg narko bosa, a sve podatke o kompaniji i akciji mogu se videti na FB stranici te robne marke.

Inspiracija za robnu marku "El Chapo 701" potiče od Forbsove liste iz 2009. godine kada je svrstan među 701. najbogatiju osobu na svetu sa procenjenim bogatstvom u neto vrednosi od milijardu dolara.

- Veliko mi je zadovoljstvo da vas posetim i donesem vam El Čapo poklone - stoji u postu na Fejsbuk stranici kompanije na kojem se vidi Alehandrina obučena u crnu majicu sa Čapovom slikom.

Cilj kartela je da se integriše među siromašno stanovništvo kako bi im oni bili baza za krvave operacjie, prenosi Njujork post.

Njen otac je pre nešto više od godinu dana osuđen u saveznom sudu u Bostonu na doživotnu robiju.

Na ovoj stranici možete pratiti podatke o obolelima od korona virusa iz svih zemalja sveta.

Najnovije informacije o korona virusu iz sveta možete pratiti u specijalnom blogu Telegraf.rs

Video: Koje sve teorije zavere prate virus Covid-19?

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA