≫ 

Horor u vrtiću: Tinejdžer silovao i zlostavljao najmanje osmoro mališana

Neimenovani tinejdžer optužen je za silovanje i seksualno zlostavljanje dece u vrtiću u Devonu

  • 0
Pedofil, zlostavljanje Foto-ilustracija: Shutterstock

Sud u Engleskoj podigao je optužnicu protiv mladića (17), koji se tereti da je silovao i seksualno zlostavljao najmanje osmoro mališana u jednom vrtiću u Devonu.

Tinejdžer je, kako se navodi u optužnici, prošlog jula seksualno napastvovao dečicu u julu prošle godine, dirajući ih po intimnim delovima tela, a jedno dete je navodno i silovao, prenosi Sun.

On će pred sudom odgovarati za silovanje jednog deteta i 13 napastvovanja. Takođe, na teret mu se stavljaju još dva silovanja maloletnika, ali nisu u pitanju štićenici ustanove za brigu o deci.

Identiteti žrtava i napadača nisu saopšteni s obzirom na to da su u pitanju maloletnici. Mediji navode da je reč o privatnom vrtiću koji je radio više od pet godina, a koji je vodila jedna porodica iz Devona.

Vrtić je zatvoren nakon što je pokrenuta policijska istraga, ali prema prvim informacijama, vlasnici vrtića - bračni par i njihova ćerka, nisu umešani u zlostavljanje.

Nije obelodanjeno šta je tinejdžer radio u vrtiću, niti kako je i gde napastvovao decu.

Video: Ovi ljudi su seksualni prestupnici, a jedan je zbog silovanja bio na robiji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA