Srbin i Bosanac uhapšeni u Italiji: Kolima razbili izlog "Gučijeve" prodavnice, pa je opljačkali

Zahvaljujući snimcima nadzornih kamera oni su pronađeni

  • 5
pljacka gucci Printskrin: Youtube/VareseNews

Srbin (37) i Bosanac (43) uhapšeni su prekjuče ujutru u Italiji u gradu Vareze zbog sumnje da su automobilom razbili izlog prodavnice poznatog brenda "Guči" i odneli parfeme, torbe i nakit vredne 102.915 evra. Do pljačke je došlo prošle zime.

Na snimku koji su objavili italijanski mediji vidi se kako dvojica muškaraca sa još dvojicom pomoćnika automobilom razbijaju izlog prodavnice, a zatim sa velikim torbama upadaju unutra i uzimaju sve što im može pasti pod ruku - torbice, nakit, parfeme i druge brendirane i skupocene predmete.

Zahvaljujući snimcima nadzornih kamera Srbin i Bosanac su pronađeni, a zatim i uhapšeni od strane karabinjera, pišu italijanski mediji.

Ukradena roba pronađena je garaži koja se vodi na jednog od pljačkaša, a policija ispituje da li su dvojica Balkanaca umešani u još neke pljačke u Italiji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Poslusni ljudi

    26. april 2020 | 11:41

    Lepo je dr. Nestorovic rekao da se ide u soping... eto vidite sada da postoje ljudi koji slusaju struku...

  • febo

    26. april 2020 | 12:22

    Bora I suljo,kako se u inostranstvu lepo Druze.to je bratstvo I jedinstvo.esad,sto italijani kvare tako lepo drugarstvo,to je druga stvar

  • Ja

    26. april 2020 | 11:47

    Hahaha

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA