≫ 

Prva dama SAD Melanija Tramp slavi 50. rođendan

Nekadašnja manekenka, rodom iz Slovenije, došla je 1996. godine u Ameriku kako bi se bavila modelingom

  • 6
Melanija Tramp Foto: Tanjug/AP

Prva dama Sjedinjenih Američkih Država Melanija Tramp proslavlja danas 50. rođendan.

Iako ne istupa toliko često u javnosti, te je uglavnom u senci njenog supruga, predsednika SAD Donalda Trampa, Melanija često privlači pažnju medija, te nas iznenadi svojim stajlingom.

Nekadašnja manekenka, rodom iz Slovenije, došla je 1996. godine u Ameriku kako bi se bavila modelingom, a 2005. godine udala se za Trampa. Par je godinu dana kasnije dobio sina, Barona.

Melanija je nedavno privukla dodatnu pažnju medija, pošto su neki analitičari procenili da će imati mnogo više javnih nastupa. Kako je tada kazala Trampova sekretarica za medije Kejli Mekeneni, ona će imati značajniju ulogu u Trampovoj trci za drugim predsedničkim mandatom, što će biti značajno drugačije od 2016. godine, kada je Melanija izbegavala javne nastupe. Ona je to tada opravdala potrebom da bude sa sinom Baronom u Njujorku, koji je tada imao 10 godina.

Činjenica koje niste znali o Melaniji Tramp: Optužena za plagijat, na svadbi joj bili Klintonovi

Prva dama retko kad ima samostalne nastupe i uglavnom se drži po strani, ali o njoj postoji nekoliko vrlo interesantnih činjenica. Jedna od njih se navodi da Melanija, ali ni Donald nisu želeli da on postane predsednik. U knjizi Majkla Folva oko koje se podiglo mnogo prašine, navodi se da je u trenutku kada je postalo jasno da će Tramp pobediti, Melanija bila u suzama, i to ne od radosti.

Kritike zbog kaputa

Melanija se nedavno, u jeku epidemije korona virusa, pojavila sa suprugom u Beloj kući kako bi proslavili Dan planete. Za tu priliku obukla je maslinasti „trenč“ kaput, modne kuće Viktorije Bekam koji košta 1.215 dolara. Odmah po njenom pojavljivanju mnogi su postavili pitanje ko plaća njenu odeću? Naime, prva dama SAD je samo u 2019. godini potrošila 193.694 dolara na odeću i aksesoare.

Drugo, veruje da se da ovo nije prava cifra budući da je često nosila komade nepoznatih kreatora, pa je suma sigurno i veća.

Video: Ratni veteran odmerio Melaniju, pa rekao: Da sam mlađi...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • РВ

    26. april 2020 | 22:30

    Охо и она их је насабрала ал се још увек добро држи. Срећно манекенка

  • ČIČA DRAŽA

    26. april 2020 | 23:14

    čestitamo od srca a uzgred i rodjendan generala Dragoljuba Draže Mihailovića

  • Εξοκουστοντήγαν

    26. april 2020 | 23:09

    Баба!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA