≫ 

Mladić sekirom rascopao glavu tinejdžeru: Krvavi sukob zbog malo droge

Nakon što je dao pare, a nije dobio drogu, mladić (19) zgrabio sekiru i krenuo u krvavi pohod

  • 1
Ubistvo, sekira Foto: Shutterstock

Policija u Austriji uhapsila je mladića (19) zbog sumnje da je sekirom rascopao glavu 17-godišnjem tinejdžeru. Sukobu je prethodila neuspela kupovina narkotika.

Kako prenose austrijski mediji, osumnjičeni je 8. aprila je sa svojim drugom (20) krenuo da od dilera uzme drogu. Mladiću, koji je glumio posrednika, su dali novac, ali narkotike nisu dobili. Umesto toga, mladić posrednik je iz stana izvukao dilera (23) i oni su krenuli da beže. Njih je ispred zgrade čekao automobil, za čijim volanom je bio maloletni tinejdžer.

Kada je shvatio da je prevaren, 19-godišnjak je pokušao da zaustavi automobil u kom su dileri pokušali beg. U tome nije uspeo, pa je otpočela jurnjava u jednom manjem mestu na severu zemlje.

U jednom trenutku prevareni mladić se zaleteo u drugo vozilo i tako im onemogućio dalji beg. Potom je izašao iz svojih kola i nasrnuo na prvog koji mu se našao na putu, a to je bio vozač (17). Usledila je opšta tuča, ali su diler i posrednik iskoristili šansu da pobegnu, tako je maloletni vozač izvukao najdeblji kraj. Naime, prevareni mladić je uspeo da pronađe sekiru i njom je tinejdžera udario u glavu, nanevši mu teške telesne povrede, opasne po život. Nakon zločina su napadač i njegov drug pobegli.

Posrednik koji je uzeo novac, videvši da tinejdžera nema, vratio se do kola i pronašao ga kako leži u lokvi krvi. Odmah je pozvao lekare i policiju. Policija je nakon nekoliko dana istrage pronašla 19-godišnjaka i privela ga.

Video: Uznemirujući snimak krvničkog prebijanja NBA košarkaša

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA