U gradu na Siciliji bez seksa do 31. oktobra: Nema čak ni grljenja, ko bude uhvaćen, biće kažnjen

Za sada, na ljubavnom planu moramo se držimo totalne apstinencije, poručio je De Luka

  • 5
Kateno de Luka Foto: Printscreen/Youtube

Gradonačelnik sicilijanskog grada Mesine Kateno De Luka, poznat po svojim nediplomatskim i oštrim porukama, upozorio je građane u video obraćanju da poštuju ograničenja i zabrane uvedene u vreme epidemije korona virusa, da nije dozvoljno grupno druženje, a da je “ romantični ribolov” što je lokalni izraz za ljubavne sastanke.

- Čuvajte se ako vas otkrijem da se , ljubite, grlite a ni “ono drugo” nije dozvoljeno - poručio je de Luka.

Za sada, na ljubavnom planu moramo se držimo totalne apstinencije, poručio je on.

- Da se razumemo, teško onome ko prekrši pravilo o apstinenciji. i ponavljam još jednom da je do 31. oktobra na snazi totalna apstinencija - istakao je De Luka.

Lider Mesine poručio je konkretno građanima Mesine da moraju da se uzdrže od seksulanih odnosa, i da čak i u kući i u krevetu moraju da drže međusobni razmak od najmanje jednog metra.

Ranije je De Luka je uveo dronove da bi kontrolisao da li građani Mesine poštuju zabranu izlaska iz kucć.

Dronovi su nadletali ne samo gradske ulice, već i sela i šumske puteve a opremljeni su sa zvučnicima preko kojih se gradonačelnik ljutito obraćao onima koje su otkrili napolju i tamo gde da nisu smeli da budu.

Objavio "rat" državi

Da podsetimo, De Luka je ranije naredio da svako ko namerava da ide na Siciliju kroz luku Mesino, bilo peške ili putuje bilo kojim prevoznim sredstvom u jeku epidemije korona virusa, mora da se registrije preko interneta, najmanje 48 sati pre polaska.

- Ova mera ostaje na snazi ... Pre ćete da me smenite ili ukloniti sa dužnosti gradonačelnika nego što ću da ponistim ovu meru. Želite da me se otarasite? Onda morate da me opozovete. Ne saginjem se pred ovim zločinom drzave - rekao je tada gradonačelnik De Luka.

Na ovoj stranici možete pratiti podatke o obolelima od korona virusa iz svih zemalja sveta.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA