Uhapšena medicinska sestra iz Njujorka: Ukrala kreditnu karticu pacijenta pa plaćala račune

Jedan od dva računa bio je nešto već od 60 dolara

  • 0
Ikona, slika, maska, religija, hvala, doktor, lekar, medicinska sestra, designer Wanda Hutira, Bukure[t, Rumunija, dizajner Vanda Hutira Foto: Tanjug/AP

Medicinska sestra Daniel Konti (43) iz Njujorka uhapšena je zbog toga što je tokom epidemije korona virusa iz sobe čoveka na samrti ukrala kreditnu karticu i njom platila dva računa.

Ljudsko biće za prezir, nečovek kako je Njukork Dejli njuz naziva, uzela je karticu Antonija Katapanoa (72) između 4. i 12. aprila, dok je obilazila pacijente teško pogođene u Univerzitetskoj bolnici na Staten ajlandu.

Čerka Tara, kaže da je karticom platila benzin na pumpi i stvari u običnoj prodavnici gde se uglavnom prodaju kozmetika i sredstva za higijenu. Dodala je da je kada je sređivala račune uočila da postoj i oni izdavani u vreme kada je njen otac već bio na respiratoru na intenzivnoj nezi.

Tara je jako razočarana i potresena, i pita šta bi ta sestra rekla da je članu njene porodice neko ukrao bilo šta, pa i karticu, i to u vreme dok se taj neko borio za život.

Jedan od ta dva računa, kako je ćerka rekla bio je nešto već od 60 dolara.

Slučaj Daniel Konti, koja je u toj Univerzitetskoj bolnici radila 10 godina, već je stigao do suda, a na poslu je suspendovana.

Video: Dezinfekcija njujorškog metroa, radnicima se pridružio Kuomo

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA