≫ 

Dečak (5) slučajno ubio starijeg brata: Pištolj našao u šumi, mislio da je igračka

Policija je saopštila da su istog dana patrole pokušale da zaustave vozilo u tom području kada je nepoznati broj osoba napustio automobil i pobegao u šumovito područje gde je došlo do pucnjave dva sata kasnije

  • 0
Dečak, tinejdžer, samoubistvo pištoljem Foto-ilustracija: Profimedia

Petogodišnji dečak usmrtio je svog 12-godišnjeg brata nakon što je u šumi pronašao pištolj. Dečak je mislio da je reč o igrački.

Incident se dogodio u večernjim satima 9. maja u mestu Grifin u Džordžiji. Policija je sapštila da je dete nađeno sa prostrelnom ranom na grudima.

Policija je saopštila da su istog dana patrole pokušale da zaustave vozilo u tom području kada je nepoznati broj osoba napustio automobil i pobegao u šumovito područje gde je došlo do pucnjave dva sata kasnije.

Dvanaestogodišnji dečak je sa braćom starom sedam i pet godina bio u šumi. Braća su kasnije ispitana, kada je utvrđeno da je pucao dečak (5) i to pištoljem koji je ostavio osumnjičeni koji je prethodnog dana pobegao u šumu.

Video: Naoružani Englez pucao nasumice u prolaznike sa svog balkona

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA