≫ 

Žena odbila da im se pridruži u trojci, brutalno je silovali: Prvo je namamili u Jasminin stan

Par je prvo napio i drogirao nepoznatu ženu, a kada je odbila da bude u trojci sa njima, brutalno su je silovali

  • 0
Silovanje, zlostavljanje Foto-ilustracija: Shutterstock

Jasmina Ali (31) i Muhamed Husein (22) osuđeni su na ukupno 25 godina zatvora jer su prošle godine u Engleskoj brutalno silovali nepoznatu ženu koja je odbila da im se pridruži u seksu.

Par se prvo zapio sa ženom i konzumirao opijate, a kada su se zapili, ženi su ponudili da im se pridruži u krevetu, što je ona odbila. Potom su joj rekli da treba da odu do Jasmininog stana, jer tamo ima još pića i droge i ona je pošla sa njima. Kada su ušli u stan Muhamed i Jasmina su se skinuli i počeli da imaju odnose i ženu su pozivali da im se pridruži, ali ona je i dalje odlučno odbijala, nakon čega su je oni napali, pretukli i uz pretnju nožem silovali.

Kako se moglo čuti na suđenju, žrtvu su prvu zgrabili i njenom glavom su udarali u zid. Potom su uzeli kuhinjski nož i stavili joj sečivo pod grlo. Muhamed je tada pocepao odeću i bacio je na krevet gde ju je silovao.

Žrtva je u jednom trenutku uspela da se odupre silovatelju i da ga odgurne, te je ju je Jasmina ugrizla za ruku. Nakon toga žena je uspela da se izvuče, zgrabi deo odeće i cipele i pobegne iz stana. Nju je pronašao upravnik zgrade kako polugola plače na ulici i pozvao policiju.

Policija je ubrzo otišla u Jasminin stan, gde ih je ona napala, a silovateljski par je odmah priveden.

Jasmina je osuđena na 13, a Husein na 12 godina robije.

Video: Potresna ispovest zlostavljane Snežane Bojić i njenog oca: Jutka nam je bio prijatelj!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA