≫ 

Tukao grad u obliku korona virusa: Panika među građanima, stručnjaci imaju objašnjenje

Društvene mreže bile su preplavljene fotografijama “čudnog grada” u Meksiku

  • 3

Građani Montemorelosa u Meksiku ostali su u čudu kada su otkrili da je na tom području padao grad koji oblikom podseća na korona virus.

Društvene mreže bile su preplavljene fotografijama “čudnog grada”, a odmah su počele da kruže teorije zavere o tome kako se to dogodilo.

Jedna od zastupljenijih teorija je te da je ovo sve Božji znak i da ovim činom “podseća ljude da ostanu u kućama” pošto se zemlja nalazi pred snažnim talasom širenja koronavirusa. Neki, pak, smatraju da je ovo “subliminalna poruka našeg tvorca”.

Meteorolog i konsultat pri Svetskoj meteorološkoj organizaciji Hoze Migel Vinas opovrgao je novonastale teorije, rekavši da je grad izgledao “sasvim normalno”.

- Unutar oluje grad dobija sferični oblik i akumulira slojeve leda na vrhu. Tokom snažnih oluja, kada grad postane prilično krupan, većina njih se spoji i udaraju jedni u druge, što utiče na stvaranje šiljaka od leda - istakao je Vinas, a prenosi "Dejli mejl".

- Stoga, ono što padne na zemlju su spljošteni ledeni diskovi koji su nastali od snažnih udaraca i spajanjem sa gradom različitih veličina, što utiče da imaju oblik zvezda - dodao je on.

Ipak, ovo građane nije umirilo, s obzirom na to da je u toj državi 54.346 osoba zaraženo koronavirusom, dok je 5.666 preminulo.

Video: Nevreme protutnjalo kroz Sjenicu, oštetilo sve redom

(M. Lj.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Petar

    20. maj 2020 | 10:57

    Dr.Masaru Emoto je objasnio:voda pamti i funkcionise kao memorija!

  • Voja

    20. maj 2020 | 11:17

    Nista neobično to je kovid mutirao

  • Maja

    20. maj 2020 | 10:37

    Hahaah jaoo Bozee,sta reci a ne zaplakati 🤣 Mislim na deo sto sve povezuju sa koronom🤣

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA