≫ 

Majka prijavila da je joj je sin nestao: Policija našla Aleksandra kako pluta, ubrzo su je uhapsili

Devetogodišnji dečak najverovatnije je ubijen i bačen u vodu

  • 0
Patrisija Ripli

Foto: Tanjug/AP

Patrisija Ripli (45) iz Majamija, uhapšena je zbog sumnje da je ubila svog autističnog devetogodišnjeg sina Aleksandra.

Majka je prvo prijavila otmicu dečaka, ali se ispostavilo da je na taj način pokušala da prikrije činjenicu da hoće da ga ubije. Otmicu je prijavila u četvrtak uveče, a narednog dana prolaznici su čuli da neko dete vrišti kraj kanala i izvukli su ga iz vode, naočigled majke... Nekoliko sati kasnije Aleksandar je pronađen u drugom kanalu, nije davao znake života.

Majka je privedena danas zbog sumnje da je dete udavila i potom ubacila u vodu. Njoj je određen pritvor bez mogućnosti izlaska uz kauciju.

Dečak je, kako prenose američki mediji, bio autističan i nije komunicirao.

Kako su saopštili iz policije, veruje se da je kobnog dana majka dečaka prvo pokušala da udavi dečaka u jednom od kanala, ali su prolaznici čuli vriske i dotrčali do vode i spasli ga. Međutim, majka je pobegla sa detetom i otišla do drugog kanala.

- Tamo nije bilo ljudi i majka je ubila dete i bacila ga u vodu - rekao je izvor.

Naređena je obdukcija deteta kako bi se utvrdilo da li je i od ranije imao povrede, kao i da li ga je majka možda nečim trovala.

Prema navodima medija, majka je u četvrtak prvo prijavila policiji da su je presrela dva Afroamerikanca i da su joj oteli dete, kao i mobilni telefon i tablet. Dan kasnije beživotno telo dečaka pronađeno je u kanalu kraj golf terena, a majka je odmah privedena na informativni razgovor, nakon čega joj je određen pritvor.

Naime, tokom saslušanja, majka je negirala zločin, ali su joj predočeni video snimci u kojima se vidi kako pokušava da udavi dete u kanalu, kao i ljude koji dotrčavaju i izvlače ga iz vode.

Nakon toga je navodno priznala da je dete smestila u automobil i odvezla ga do drugog kanala gde ga je terala da uđe u vodu, govoreći mu da "ide na bolje mesto".

Obdukcija bi trebalo da pokaže da li se dečak sam udavio ili ga je majka prethodno udavila i ostavila telo u vodi.

Video: Šta treba da znamo kada neko nestane

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA