Britanska policija dobila novih 400 dojava o nestanku male Medlin Meken

Trogodišnja Medlin Meken oteta je 3. maja 2007. iz hotelskog resorta Praia da Luz na jugu Portugala

  • 0
Madeleine McCann, Medlin Mekejn Foto: Profimedia/AFP

Britanska policija objavila je da je dobila 400 novih informacija u vezi sa slučajem devojčice Medlin Meken koja je 2007. oteta u Portugalu.

Policija je telefonski ili putem elektronske pošte dobila oko 400 novih dojava otkad su nemačke vlasti otkrile da istražuju novog osumnjičenog, rekao je portparol londonske policije, prenosi Index.hr.

Trogodišnja Medlin Meken oteta je 3. maja 2007. iz hotelskog resorta Praia da Luz na jugu Portugala. Nemački istražitelji su ove nedelje rekli kako veruju da je mrtva, dok britanska policija tvrdi da "nema konačnih dokaza o tome je li živa ili mrtva", dodao je portparol.

Nove informacije su istražitelji dobili nakon novih događaja u tom 13 godina dugom slučaju.

Nemački istražitelji su 3. juna objavili da imaju novog osumnjičenog. Reč je 43-godišnjem Nemcu koji je osuđeni zlostavljač dece i trenutno u nemačkom gradu Kielu služi kaznu za druge zločine. On je nekoliko godina živeo u portugalskoj pokrajini Algarve, a u vremenu zločina živeo je u blizini resorta.

Video: Šta treba da znamo kada neko nestane

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA