≫ 

Pavle odmah priznao zločin: Dva mladića i tinejdžer silovali, zadavili devojčicu (12) i bacili telo

Majka devojčice iz ruskog sela Nižnjaja Koja je rekla da su njenu ćerku silovali i prošle godine, ali da policija nije ništa preduzela

  • 1
Nasilje u porodici Foto-ilustracija: Shutterstock

U selu Nižnjaja Koja kod Krasnojarska u Rusiji zadržan je dečak star 14 godina zbog sumnje da je jedan od trojice koji su silovali i ubili dvanaestogodišnju devojčicu, piše 360tv.ru.

Devojčica je nestala 30. maja, a njeno telo pronađeno je 1. juna u vodenici pored jedne napuštene kuće.

Prema poslednjim informacijama, devojčica je krenula sa svojom mlađom sestrom da poseti krave, ali se nije vratila kući. Njena sestra je rekla roditeljima da je devojčica ostala na igralištu.

Kasnije tog dana roditelji su krenuli u potragu za njom i kontaktirali sa policijom.

Prema prvim informacijama, devojčica je otišla sa jednom od svojih drugarica. Dvanaestogodišnjakinja je silovana, zadavljena i bačena u vodenicu. Na telu sirote devojčice pronađen je DNK tri muške osobe.

Istražni organi ubrzo su priveli Pavla Gordienka (25) koji je priznao krivicu. Osumnjičeni je, kako su naveli, mentalno bolestan.

- Na prvim ispitivanjima veoma je lagao, ali na kraju je i priznao. Rekao je da nije hteo da je ubije, da ju je zadavio slučajno. Gordienko je na poslednjem ispitivanju tvrdio da je sam - rekli su policajci.

Nekoliko dana kasnije, 7. juna, uhapšen je drugi osumnjičeni, Rodion Soloviev star 19 godina. Kako je pokazalo ispitivanje, učestvovao je u silovanju i delimično priznao krivicu, ali je odbio optužbe za ubistvo.

Majka preminule devojčice rekla je novinarima da joj je ćerka više puta bila ugrožena, kao i da je silovana 2019. godine. Žena se žalila policiji, ali niko ništa nije preduzeo.

- Bezakonje se nastavlja. Moju ćerku koja je ubijena silovali su i prošle godine - rekla je njena majka.

Video: Brutalno silovao ženu, oprao ruke i pobegao: Žrtvu ostavio da leži u lokvi krvi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA