≫ 

UZNEMIRUJUĆE Vlasnika restorana iskasapio mačetom: Nemac poslednjim atomima snage spasao ženu

Muškarac koji je nosio fantomku udario je žrtvu tolikom snagom da ga je oborio na zemlju

  • 0
Ubistvo nožem, nož, ubica, fantomka Foto ilustracija: Shutterstock

Vlasnika nemačkog restorana Eduarda Nojmajstera (67) u Južnoj Africi iskasapio je nožem nepoznati lopov. Rođeni Austrijanac je zadobio desetine udaraca na svom imanju na kom je držao restoran i pansion, oko 113 kilometara od Durbana, piše Dejli mejl.

Napad se desio kada je Eduard krenuo da nahrani pse i da započne sa pripremom doručka u restoranu. Muškarac koji je nosio fantomku udario ga je tolikom snagom da ga je oborio na zemlju. Njegova žena Margit Ribler (62) rekla je da se Eduard hrabro borio za svoj život dok se nije ugušio u sopstvenoj krvi.

Daj mi sav novac ili umri

Kada je ubica pomislio da je Eduard mrtav, ušao je u kuhinju i počeo da davi Margit zapretivši joj: "Daj mi sav novac ili umri!". Eduard je tada, uprkos povredama, uspeo da se dovuče do kuhinje pri tom molivši napadača da ostavi Margit na miru.

Napadač je tada dovršio ono što je započeo, Eduard je iskasapljen do neprepoznatiljivosti. Iz policije i hitne pomoći su rekli da nikada nisu videli takve povrede i da je žrtva "isečena na delove". Margit je za to vreme pobegla i izašla na put zaustavivši prvi automobil koji je naišao. Iz obližnje škole je pozvala policiju, ali je napadač pobegao pre nego što je policija stigla.

Napadnut mačetom

Prema rečima Eduardove ćerke Silvije, njen otac ja napadnut mačetom s leđa. Ona je navela da je ubica sigurno isekao arteriju jer je bilo toliko krvi.

- Mora da je ubica znao da moj otac uvek ujutru oko 7.30 hrani pse i da ga je čekao. Ne znamo kako je uspeo da prođe električnu ogradu.

- Nikada nikog nije povredio, prema svima je bio ljubazan i nije zaslužio ovo što mu se desilo - rekla je Silvija.

U Južnoj Africi se tokom prošle godine desila 21.000 ubistava, dnevno čak  58.

Video: EKSTREMNO UZNEMIRUJUĆI VIDEO Ubistvo uzbekistanskog MMA borca

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA